Inleveren keepersspullen
Terug
7 Juni

Inleveren keepersspullen

Nieuws afbeelding

Hoi allemaal!

Het is weer tijd om de keepersspullen in te leveren en te controleren op reparatie of vervanging. Voor de vaste keepers geldt dat zij hun spullen in de lockers mogen zetten of thuis bewaren. Dan een berichtje hiervan naar Judith Sijbers. Is er reparatie of vervanging nodig, dan graag even afstemmen. De overige teams kunnen hun tas inleveren bij Wouter Schotman of op woensdag 3 juli tussen 17.00 en 19.00 in het clubhuis.

Als al het materiaal weer "binnen” is, kan er worden gekeken wat defect is of ontbrekend en wat moet worden besteld, zodat komend seizoen weer iedereen van veilig, juist en compleet materiaal kan worden voorzien. Heb je al een idee, wat niet meer past (maat) dan graag ook melden tijdens het inleveren.

Zorg dat je tas niet is voorzien van allerlei extra’s zoals een kuub zand, een berg schimmel, papiertjes, snoepjes of 6 maanden niet gewassen kleding. Wel is het fijn als je tas voorzien is van een briefje met teamaanduiding en naam en telefoonnummer van een contactpersoon. Zet ook op het briefje aandachtspunten waar wij naar moeten kijken.

De spullen mogen voor het inleveren nog even een sopje krijgen en gelucht worden. Dit kun je gewoon in bad doen met wat wasmiddel. Dan zijn de spullen voor het komend seizoen weer fris en voorkomen we dat er schimmel op komt.

Er zal een bericht komen op de site wanneer de spullen weer opgehaald kunnen worden.

Fijne zomervakantie!

Judith Sijbers
06-19946238