Fantastisch nieuws!
Terug
Clubnieuws 19 Mei

Fantastisch nieuws!

Nieuws afbeelding

Vanaf volgend seizoen hebben we een nieuwe hoofdsponsor erbij!

Wij zijn erg blij dat onze trouwe hoofdsponsor Rabobank ook de komende jaren aan AHC verbonden is. Daarnaast mogen we Intersport Four Seasons en The Indian Maharadja als nieuwe hoofdsponsor verwelkomen!

De komende jaren zullen Intersport Four Seasons en The Indian Maharadja ons onder meer voorzien van wedstrijdshirts en andere sportkleding.Vanaf volgend seizoen krijgen alle lijnen weer hetzelfde shirt met daarop allemaal dezelfde sponsoren.Op de rug van het shirt komt, net zoals afgelopen jaren, Rabobank. Op de mouwen van het shirt zal Arnhem Ortho als sponsor komen te staan. Arnhem Ortho was al shirtsponsor voor de D en C-jeugd. Op de voorkant van het shirt komt The Indian Maharadja en Intersport Four Seasons.

Voor ons als club is de nieuwe samenwerking met Intersport Four Seasons niet alleen financieel de meest aantrekkelijke optie. Ook voor de leden biedt de samenwerking veel voordelen in de vorm van kortingen en speciale clubavonden voor de leden.

De samenwerking met Intersport Four Seasons betekent ook dat we afscheid nemen van Veldman Sport als leverancier van de wedstrijdkleding. Wij bedanken hun voor de prettige samenwerking!

Vanaf komend seizoen zullen we dus in nieuwe shirts spelen. Hoe we dit gaan regelen met de shirts zullen we binnenkort aan jullie laten weten! Ook zullen we jullie nog informeren over de kortingen van onze nieuwe sponsor en vanaf wanneer deze kortingen gelden.