Vacatures bestuur
Terug
27 Augustus

Vacatures bestuur

Nieuws afbeelding

Beste Leden,

In het komende jaar zullen er een aantal bestuursleden een stap terug doen, de meeste van ons hebben er dan meer dan 3 jaar termijn op zitten. Om kennis binnen het bestuur te waarborgen, zullen de bestuursleden gefaseerd aftreden. Om transparant te zijn wanneer bepaalde functies beschikbaar komen, delen we dit nu al met de leden en eventueel hun ouders/verzorgers. Op de komende ALV zullen we dit verder toelichten.

Voor de functie Jeugd en Horeca zoeken we nu al nieuwe bestuursleden. Voor meer informatie neem contact op met het desbetreffende bestuurslid of de voorzitter.

Voorzitter juni 2021
Secretaris juni 2021
Penningmeester n.t.b.
Jeugd september 2020
Senioren maart 2021
Horeca september 2020
Accommodatie n.t.b.


Vacature bestuurslid horeca
Als bestuurslid horeca ben je verantwoordelijk voor het, zowel het uitvoerend als het financieel, reilen en zeilen van de horeca binnen AHC. Onder bestuurslid horeca valt:
  • de evenementencommissie (met daaronder de organisatie van de kampen en de losse evenementen zoals feesten en familietoernooien);
  • de barcommissie ( met daaronder de inkoop horeca, planning bardiensten en de hoofdbarouders);
Als je interesse in deze leuke en veelzijdige vacature hebt dan kun je contact opnemen met Iris Oostrom via mailto:[email protected] of tel.: 06 37480083.

Vacature bestuurslid Jeugd
Draag jij het jeugdhockey op AHC een warm hart toe en wil je samen met de Technische Commissie het jeugdhockey op AHC aansturen? Dan is de functie bestuurslid Jeugdhockey iets voor jou! Een mooie uitdagende functie waarbij je onder andere eindverantwoordelijke bent voor bijna alle jeugdleden, voorzitter bent van de TC en gesprekken voert met trainers en technisch managers.

Afgelopen jaren is er een AHC Jeugdplan opgesteld voor de komende jaren, staat er een grote Technische Commissie met ervaren leden en zorgen we ervoor dat er voor alle teams goede trainingen zijn.

Gemiddeld is er één keer per maand een TC-vergadering en één keer per maand een bestuursvergadering. Enthousiast geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thomas Meijneke, mailto:[email protected]