Leuker konden wij het wel maken...
Terug
Mededelingen 26 April

Leuker konden wij het wel maken...

Met deze zinspeling op de bijdragen van Wim Swart mogen wij jullie informeren over het heugelijke feit dat Wim Swart op 26 april de koninklijke onderscheiding in de orde van Oranje Nassau kreeg opgespeld. Dit vanwege zijn welhaast `koninklijke` inspanningen voor en betrokkenheid bij AHC: 40 jaar wedstrijdsecretaris! En dat is niet mis.

Na een korte periode van 7 jaar wedstrijd secretaris voor de HC Zevenaar en daarvoor de oprichting van de die club, bestuur en voorzitter, begon hij in 1980 aan zijn job voor AHC. Met grote overgave en betrokkenheid heeft hij zich ingezet voor AHC. Daarnaast schreef ook wekelijks een column voor het clubblad en later regelmatig op de website. Ook zijn regelmatig contact met oud/leden mag niet onvermeld blijven en zijn inspanningen voor de vriendenclub van AHC, eerst als voorzitter en nu nog als ambassadeur.

Daarnaast had hij ook nog vele maatschappelijke verdiensten in Zevenaar en activiteiten op de Edese Golfclub, w.o. onder het jaarlijkse optreden als Kerstman.

Jammer dat hij besloot te stoppen als we3dstrijd secretaris, maar wij respecteren zijn besluit en de onderscheiding is dus een hele mooie bekroning op zijn inzet op vele fronten.


Zie onderstaande video vanaf 03.12 (3 uur en 12 minuten)


Lintjesregen gemeente Zevenaar 26 april 2021