Informatie Regiocompetitie 12 t/m 26 juni a.s.
Terug
9 Juni

Informatie Regiocompetitie 12 t/m 26 juni a.s.

Nieuws afbeelding

A.s. zaterdag start dan eindelijk een soort van kleine competitie. Van de Hockeybond is nog onderstaande informatie ontvangen. Graag even jullie aandacht hiervoor.

Mochten er nog problemen zijn met het vullen van een team: wees creatief, er zijn altijd wel kinderen van teams die niet zijn opgegeven maar die een potje hockey wel zien zitten. Dupeer andere teams niet door alsnog terug te trekken!

Er wordt gewerkt met het DWF om uitslagen te verwerken; de teambegeleider is gekoppeld aan het team en kan bij de jongste jeugdwedstrijden de uitslag in het DWF invullen en afronden. Bij de elftallen vult, zoals te doen gebruikelijk, de scheidsrechter de score in en accordeert de coach. Namen van spelers ontbreken op het DWF; er hoeven dus geen spelers te worden aangevinkt. We hopen verder dat er sportief wordt gespeeld zodat er geen kaarten worden gegeven. Gezien de korte duur hoeven kaarten ook niet te worden gemeld. Echte excessen kunnen worden doorgegeven via het opmerkingenveld.

Je zou het soms bijna vergeten, maar er zijn echt nog wel corona-maatregelen waar we ons aan moeten houden. Klik hier voor de meest recente berichtgeving op deze link Coronavirus van invloed op hockeysport (knhb.nl) en neem deze goed door. Hieronder een paar items uitgelicht:

Er is helaas nog geen publiek toegestaan. Chauffeurs behoren tot de categorie vrijwilligers en mogen op het complex aanwezig zijn. Het aantal rij-ouders? Zoveel als nodig is om een team naar de uit-locatie te vervoeren.

Er geldt nog steeds een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich in alle publieke binnenruimtes begeeft.

Hou 1,5 meter afstand op de accommodatie.

De kleedkamers en douches mogen weer open.

We wensen alle kinderen een mooie afsluiting van dit rare hockey-seizoen!