Zaalhockey
Terug

Zaalhockey

 

 

Het seizoen is net pas begonnen, maar toch moeten we ook vast denken over het zaalhockey komende winterperiode.
Net als voorgaande jaren is het de bedoeling dat AHC weer deelneemt aan de zaalhockeycompetitie met de senioren, junioren en de 8-tallen van de jongste jeugd.

Voor junioren geldt net als voorgaande jaren dat zaalhockey voor alle spelers van onze 1eteams (met uitzondering van JA1) verplicht is. Voor spelers van alle andere jeugdteams (A t/m D) hanteren we het volgende principe: Ik doe mee, tenzij ik mij afmeld. Dit klinkt in eerste instantie misschien raar, maar is vanuit administratief en logistieke redenen makkelijker uit te voeren.

Voor de jongste jeugd geldt het volgende:Alleen de 8-tallen laten we deelnemen aan de zaalcompetitie. Ook voor de spelers van de 8-tallen geldt dat zij zich af moeten melden indien zij niet mee willen doen aan het zaalhockey. De 6-tallen, F-jes en benjamins doen dus niet mee met het zaalhockeyen en hoeven zich ook niet af te melden hiervoor.

Senioren kunnen zich per team aanmelden. Het combineren van spelers van meerdere teams is ook een mogelijkheid.

Let op! Omdat de teams binnenkort definitief opgegeven moeten worden, is enige haast geboden. Tot uiterlijk woensdag 2 oktober 2019 kunnen spelers zich afmelden voor het zaalhockey door te mailen naar [email protected].

Tot slot is in de bijlage nog meer belangrijke informatie te vinden over het zaalhockey.

De zaalcommissie