Terug

Honden aan de lijn

 April 24 |  Mededelingen

Graag herinneren wij jullie eraan dat honden in en om het clubhuis aan de lijn moeten. We zien regelmatig nog honden loslopen, vandaar deze herinnering.
...

Tristan nieuwe coach & trainer Dames 1

 April 23 |  Mededelingen

Na de promotie naar de tweede klasse en het kampioenschap van gisteren, is er nog meer nieuws rondom Dames 1.
Aangezien Wilco Klop in het begin van het voorjaar heeft aangegeven te stoppen als coach van Dames 1, zal Tristan vanaf volgend seizoen de taken van Wilco overnemen en dames 1 trainen en coachen in de tweede klasse.  Als bestuur willen we graag Wilco bedanken voor z...

Dames 1, KAMPIOEN!!!!

 April 22 |  Clubnieuws

KAMPIOENEN, KAMPIOENEN, OLE, OLEEEEEE!!!!

Bekijk onderstaand filmpje voor de highlights van de kampioenschapswedstrijd! 

...

Dames 1 gepromoveerd naar de 2e klasse!

 April 18 |  Clubnieuws

Afgelopen zondag hebben onze dames dan D1 met maar liefst 7-1 gewonnen van PW. Dit betekent dat nu al bekend is dat ze zijn gepromoveerd naar de 2e klasse!

Aanstaande zondag speelt Dames 1 om 12.45 thuis tegen Dieren D1. Als Westerduiven D1 (die 2e staat) verliest en onze dames winnen worden ze deze week al officieel kampioen.

Zoals u al hoort kunnen ze alle suppor...

Leuker kunnen we het niet maken, want het is nu volop lente.

 April 18 |  Clubnieuws

Terwijl ik deze letters op het scherm van mijn laptop schrijf zit ik in mijn zonovergoten tuin te genieten van al het goede, dat dit jaargetijde juist vandaag zo uitbundig te bieden heeft. De vogels tjilpen en kwetteren zo luidruchtig hun hoogste lied, dat het gekrakeel tijdens een veteranenwedstrijd daarbij vergeleken op zacht zoemend gefluister lijkt. Biertje erbij voor de inspiratie. Af en...

Benjamin toernooi van 15 april was weer een succes!

 April 16 |  Jongste jeugd

Het was een zeer geslaagde ochtend met 22 benjamins!
We begonnen met een gezamenlijke warming-up onder begeleiding van enkele oudere jongste jeugdleden. Daarna zijn er volop wedstrijden gespeeld in een heerlijke lentezon met enthousiaste ouders als toeschouwers. 
Na afloop ging iedereen voldaan met een ijsje huiswaarts!
Hartelijke groeten,

Trainingsdata 2e seizoenshelft.

 April 16 |  jeugd

De volgende dagen zijn er geen trainingen: Meivakantie: Vrijdag 27 april 2018 t/m 6 mei 2018. Hemelvaart: Donderdag 10 mei 2018. Op vrijdag 11 mei 2018 zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd, wel voor de Jeugdteams. Pinksteren: Maandag 20 mei 2018. Zomervakantie: Zaterdag 7 juli 2018 t/m 19 augustus 2018.
De reguliere trainingen lopen door t/m vrijdag 8 juni 20...

Jeugdkamp 2018!

 April 11 |  jeugd


Na de grote successen in voorgaande jaren zal ook dit jaar weer het Jeugdkamp georganiseerd worden op AHC. We beginnen op vrijdag 22 juni vanaf 15.00 uur tot zondag 24 juni rond een uur of 2. 
Het Jeugdkamp is voor alle kinderen uit de F t/m D-Jeugd, de kosten bedragen 65 Euro per kind.
Het belooft weer een waanzinnig weekend vol hockey, spellen en ...

Leuker kunnen we het niet maken.. zolang Upward maar bestaat

 Maart 29 |  Algemeen

Afgelopen zondag was het, in tegenstelling tot een week daarvoor, fantastisch lenteweer. Alle reden dus voor mij om na een schier eindeloze winter eindelijk weer eens naar mijn geliefde Beekhuizen te gaan. In de auto zong ik al het hoogste lied.

Eenmaal op mijn paradijselijke sportpark aangekomen welde spontaan uit mijn stoere mannenborst die schitterende strofe op uit het lie...

UPDATE over de schaduwtrainingen

 Maart 22 |  Clubnieuws

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen (2018-2019) wordt er vanaf maandag 19 maart gedurende 8 maandagen getraind in speciale trainingsgroepen, welke we de schaduwtrainingen noemen. Deze trainingen komen ter vervanging van de instuiftrainingen voor de 1 e  teams. 


Wie er mee mogen doen aan deze trainingen wordt bepaald door de TC met input van trainers en coach...

EenArnhem smaakt naar meer!

 Maart 19 |  Clubnieuws

EenArnhem heeft zich inmiddels een ruim half jaar op de Gelderse velden gemanifesteerd. De trotse moederclubs AHC en Upward kijken tevreden terug op én verwachtingsvol vooruit naar het nieuwe concept ‘EenArnhem’. Wat ging er goed, gaat EenArnhem door en wat kan dan nog beter?
 
De twee teams, A1 en A2, hebben de draai gevonden. Ook heeft EenArnhem zijn primeur...

Heb jij het AHC bonnenboekje inmiddels al?

 Maart 16 |  Algemeen

De competities zijn hervat: op het veld is het weer genieten van spetterende acties.
Ook het AHC-actie-bonnen-boekje staat boordevol spetterende acties. Deze editie loopt tot en met 30 april. Graag brengen wij dit nogmaals bij jullie onder de aandacht want door gebruik te maken van de acties genereren jullie omzet voor de ondernemers EN voor AHC.  Een ondernemer die investee...

van 8-tallen naar 11-tallen

 Maart 13 |  jeugd

Volgend seizoen naar de D?, dan doe je mee!
Waarom: Uit ervaring weten we dat de overgang van 8-tallen naar 11-tallen groot is en het zonder begeleiding minimaal een half jaar duurt voordat de spelers aan het hele veld zijn gewend. Om de spelers uit de 8-tallen, die overgaan te ondersteunen, gaan we onderlinge wedstrijden met begeleiding door professionele en jeugdtrainers org...

Wasvoorschriften, regels en afspraken nieuwe clubshirts

 Maart 4 |  Mededelingen

Met de ingebruikname van de nieuwe AHC clubshirts, is het belangrijk ook regels en afspraken te maken omtrent het gebruik van de shirts. Deze zijn te vinden in de bijlage.
Tevens wellicht ten overvloede nogmaals de wasvoorschriften; Om de bedrukkingen op de kleding goed te behouden, adviseren wij: • De kleding binnenstebuiten te wassen.
• Wasmid...

Start trainingen 1e teams seizoen 2018-2019

 December 15 |  jeugd

De voorbereiding op het nieuwe seizoen (2018-2019) begint voor alle eerste jeugdteams op maandag 13 augustus 2018 met de Bootcamp-week.

Deze voorbereiding is essentieel voor een goede start van de competitie. Ouders en kinderen kunnen dus vast rekening houden met deze datum voor de vakantieplanning. Niet op tijd terug kan betekenen dat je niet in een eerste team geplaats...