Terug

Belangrijke data Jeugd en Jongste Jeugd

 Juni 19 |  jeugd

Zomervakantie: Zaterdag 7 juli 2018 t/m 19 augustus 2018. 
De reguliere trainingen lopen door t/m vrijdag 8 juni 2018. Van 14 juni t/m 29 juni zal er doorgetraind worden door alle jeugdteams. Het schema hiervoor zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden.
Start seizoen 2018-2019 Bootcamp voor 1e teams:  Maandag 13 augustus 2018 t/m 18 augu...

100 procent voor hockeysters Arnhem; Gelderlander 18-06-2018

 Juni 18 |  AlgemeenBericht uit De Gelderlander van 18-06-2018
Heel veel succes en plezier in de Tweede Klasse dames!!
...

Teamindelingen Jongste Jeugd 2018-2019

 Juni 16 |  Jongste jeugd

De teamindeling voor de jongste jeugd is samengesteld op basis van input van de Jongste Jeugd trainers en input van de coaches tijdens de evaluatiegesprekken. Wij hebben getracht met zoveel mogelijk aspecten en wensen rekening te houden. 
Punt van aandacht is de krappe bezetting van met name de jongensteams. Wij verzoeken de spelers (en ouders) om elkaar onderling te helpe...

Leuker kunnen we het niet maken… want we hebben immers Arnhem H1

 Juni 14 |  Algemeen

Ongetwijfeld is het onverwachte in de sport één van de meest aantrekkelijke facetten ervan. Omdat velen mij hadden verzekerd dat het bekijken van een wedstrijd van ons Nederlands vrouwenvoetbalteam een bijzonder aanlokkelend tijdverdrijf is, had ik mij gisteravond heerlijk voor de beeldbuis geposteerd. Biertje erbij, toastje ernaast, hup, spelen maar. Ik heb het 11 minuten vo...

Doortrainen jeugd en jongste jeugd juni 2018

 Juni 10 |  Algemeen

Jeugd De reguliere trainingen voor de jeugdteams (D t/m A) zijn achter de rug. Van 14 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 zullen alle jeugdteams in de nieuwe teamsamenstellingen doortrainen. Het trainingsschema voor deze weken is te vinden in de bijlage.
Jongste jeugd Er zijn geen jongste jeugd trainingen meer. Wel worden alle kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan de gra...

Gratis try out dagen SlingerAap

 Juni 10 |  Algemeen

Op woensdag 20 en 27 juni 2018 organiseert SlingerAap 2 try out dagen van 14.00-16.00 uur op en rond de velden van AHC. SlingerAap staat voor leuke, naschoolse activiteiten waarbij spelen, bewegen en sporten centraal staat onder professionele en gediplomeerde begeleiding.
Interesse? Zie de flyer voor meer informatie!
Tot dan! SlingerAap Eryt en Martijn ...

HockeyMagic Clinic juli 2018

 Juni 7 |  jeugd

Deze zomer wordt een speciale driedaagse clinic in Velp georganiseerd. De HockeyMagic clinics worden al jaren op MHC Oosterbeek en in het buitenland gegeven en nu voor het eerst ook in Velp.

Deze bijzondere clinics zijn voor maximaal 14 spelers en onder leiding van twee professionele trainers (Dick Besters en Tomislav Jamicic, allebei oud-spelers van H1). Daardoor i...

AHC Dames 2 zoekt enthousiaste, nieuwe speelsters!

 Juni 6 |  Mededelingen

Weet je nog niet zeker of je volgend jaar wil blijven hockeyen? Of wil je misschien na een periode afwezigheid weer beginnen met hockeyen? Wacht dan niet langer en sluit bij ons aan!
We spelen in de reserve overgangsklasse en trainen één keer per week (op woensdagavond) anderhalf uur. We zijn op z’n tijd lekker fanatiek, maar ook heel gezellig. Die gezelligheid uiten ...

Inleveren keepersspullen

 Juni 4 |  Mededelingen

Inleverdagen voor het materiaal van dit seizoen zijn dinsdag 26 juni van 16.30-18.30 en woensdag 27 juni van 16.00 tot 20.00 in het clubhuis. De teams die geen vaste keeper hebben, moeten dan hun uitrusting in komen inleveren. Heb je al een idee, wat defect is of ontbreekt, graag meteen aangeven bij het inleveren. Heb je al een idee, wat niet meer past (maat) dan graag ook melden tijdens ...

Vervangen AHC logo's op de clubshirts

 Juni 1 |  Algemeen

Probleem Met ingang van de zaalcompetitie gebruiken we nieuwe AHC clubshirts van The Indian Maharadja. De shirts zijn door alle leden goed ontvangen, waarbij ook door diverse omliggende clubs positieve opmerkingen over het shirt gemaakt werden!
Na de ingebruikname van de nieuwe AHC clubshirts bleek helaas al snel dat het AHC logo op veel shirts losliet. Na inventarisatie bli...

Een teamafsluiting met BBQ op AHC?

 Mei 16 |  Algemeen

Zijn jullie met je team nog op zoek naar een leuke seizoensafsluiting? Zoek niet verder! Op AHC kun je het jaar namelijk gezellig afsluiten met een BBQ!
De barbecue is voor minimaal 10 personen en vanaf 7,50€ p.p.
Ben je geïnteresseerd om op deze manier het seizoen af te sluiten? Stuur dan voor meer informatie een mail naar onderstaand adres:
ho...

AHC Rookvrij?

 Mei 14 |  Mededelingen

In navolging van diverse andere sportverenigingen wil ook AHC bekijken welke mogelijkheden er zijn voor een rookvrije club. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Maar wat is jouw mening hierover?
Vul de enquête in door op onderstaande link te klikken. Het duurt minder dan 1 minuut.
https:// enquete.rookvrijegeneratie.nl/knhb/h...

Opzeggen lidmaatschap? Doe dit voor 1 juni 2018.

 Mei 1 |  Clubnieuws

Natuurlijk hopen we dat iedereen lid blijft van AHC. Wil je toch jouw lidmaatschap opzeggen bij AHC? Dat kan op twee manieren;

1. Inloggen op de site met jouw eigen inloggegevens. In de bovenbalk onder club staat een opzegformulier. Dit formulier wordt vervolgens digitaal naar de ledenadministratie gestuurd.
2. Mailen naar [email protected]; Hierbij naam van lid ...

Sproeiregels

 April 28 |  Algemeen

Sproeiregels
Naar aanleiding van een recente keuring van onze velden en om de velden zo lang mogelijk in gebruik te kunnen houden en de toplagen in goede conditie te houden hebben we een aantal regels opgesteld ten aanzien van het gebruik en onderhoud van veld 1 en veld 2.
Wanneer wordt er gesproeid? Veld 1 ( het waterveld ) moet goed nat zijn als er op gespeeld...

Honden aan de lijn

 April 24 |  Mededelingen

Graag herinneren wij jullie eraan dat honden in en om het clubhuis aan de lijn moeten. We zien regelmatig nog honden loslopen, vandaar deze herinnering.
...

Wasvoorschriften, regels en afspraken nieuwe clubshirts

 Maart 4 |  Mededelingen

Met de ingebruikname van de nieuwe AHC clubshirts, is het belangrijk ook regels en afspraken te maken omtrent het gebruik van de shirts. Deze zijn te vinden in de bijlage.
Tevens wellicht ten overvloede nogmaals de wasvoorschriften; Om de bedrukkingen op de kleding goed te behouden, adviseren wij: • De kleding binnenstebuiten te wassen.
• Wasmid...

Start trainingen 1e teams seizoen 2018-2019

 December 15 |  jeugd

De voorbereiding op het nieuwe seizoen (2018-2019) begint voor alle eerste jeugdteams op maandag 13 augustus 2018 met de Bootcamp-week.

Deze voorbereiding is essentieel voor een goede start van de competitie. Ouders en kinderen kunnen dus vast rekening houden met deze datum voor de vakantieplanning. Niet op tijd terug kan betekenen dat je niet in een eerste team geplaats...