Terug

AHC weer bij Hart van Nederland - We mogen weer sporten t/m 26 jaar

 Maart 3 |  Clubnieuws

Vanavond wordt op AHC weer een item gefilmd. Deze keer is het thema 'We mogen weer sporten t/m 26 jaar'. Dit item wordt vanavond uitgezonden bij Hart van Nederland op SBS6 om 22.30 uur.
Allemaal kijken dus!!!!
...

Trainingsschema 2e seizoenshelft avondklok

 Februari 27 |  Clubnieuws

Update 27 februari;
Vanaf 3 maart mogen ook de senioren t/m 26 jaar weer trainen met het team. Dit houdt in dat Dames 1, Dames 2, Heren 1 en Jong Heren 1 weer kunnen trainen en opgenomen zijn in het trainingsschema. Let erop dat voor en na de trainingen te alle tijde 1.5 meter afstand gehouden dient te worden. 
==========
Vanaf 22 februari gaan de jeugdteams weer 2 keer p...

Instuiftraining senioren, jong heren, veteranen en trimmers op zondag

 Februari 23 |  Mededelingen

Beste speler of speelster,
 
Hopelijk gaat het allemaal goed met jullie gezondheid in deze nare periode! Koning winter lijkt achter ons gelaten en we kunnen vooruit kijken op mooie zonnige dagen! Helaas is de mogelijkheid om weer samen op de normale manier te gaan trainen en wedstrijden te mogen spelen nog niet in zicht, en weerhoud de avondklok ons van onze avond training...

Onderlinge wedstrijden

 Februari 15 |  Algemeen

Beste coaches, managers en spelers,
Het is een rare en onzekere tijd, ook zeker op sportief hockey vlak. Ondanks dat de competitie op dit moment stil ligt, kan de jeugd gelukkig blijven trainen en hierdoor lekker in beweging blijven. Om toch het wedstrijdritme te houden, zijn er veel teams die onderling wedstrijden regelen en plannen. Hulde voor de inzet van jullie!
Geluk...

Vacature ledenadministratie

 Februari 1 |  Algemeen

Daniƫlle Walsweer (ledenadministratie) houdt er aan het einde van dit hockeyseizoen mee op. Word jij haar vervanger? Lees hieronder wat de werkzaamheden zijn die bij deze functie komen kijken.
Interesse? Belangstellenden kunnen rechtstreeks contact met DaniĆ«lle opnemen: [email protected]
De ledenadministratie opereert onder verantwoordelijkheid van het bestuur. De lede...

Belangrijke mededeling: Wanneer mag een wedstrijd worden afgelast?

 September 21 |  Mededelingen

Wanneer er sprake is van een of meerdere coronabesmettingen in het team, betekent dit niet dat de wedstrijd zomaar afgelast mag worden.
De GGD zal bij een positieve test inschatten of de rest van het team kan spelen. Alleen als de GGD adviseert dat het gehele team niet kan spelen, worden wedstrijden uitgesteld. Anders dient er te worden gespeeld en zorgt het team er zelf voor dat het b...

Vrijdagmiddagborrel

 September 21 |  Algemeen

Vanaf aankomende vrijdag 25 september is er op vrijdag weer een vrijdagmiddagborrel. Natuurlijk netjes op anderhalve meter afstand.
Elke vrijdag start deze gezellige borrel om 16.30 uur. 
Komen jullie ook gezellig mee borrelen?
Tot vrijdag!
p.s. Vergeet je je niet te registeren? Tot dan! 
...

Vacatures bestuur

 Augustus 27 |  Algemeen

Beste Leden,
In het komende jaar zullen er een aantal bestuursleden een stap terug doen, de meeste van ons hebben er dan meer dan 3 jaar termijn op zitten. Om kennis binnen het bestuur te waarborgen, zullen de bestuursleden gefaseerd aftreden. Om transparant te zijn wanneer bepaalde functies beschikbaar komen, delen we dit nu al met de leden en eventueel hun ouders/verzorgers. Op de k...

Sproeiregels

 April 20 |  Algemeen

Sproeiregels
Bedienen sproeiers velden
In de bedieningskast van de sproeiers hangt een gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de sproeiers. Dringend verzoek deze instructies te volgen en niet zelf aan de knoppen te zitten. Indien de sproeikast op slot is, ligt er achter de bar een sleutel.
 
Wanneer wordt er gesproeid?
Veld 1 (het waterveld) moet go...