Afmelden zaalhockey deadline 20 september a.s.
Terug
Mededelingen 13 September

Afmelden zaalhockey deadline 20 september a.s.

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders/verzorgers,

Ook dit seizoen is er weer zaalhockey. Zaalhockey kan vanaf de 010-teams.

Deelname
Voor 010-teams en junioren geldt: ik doe mee, tenzij ik mij afmeld. Dit klinkt in eerste instantie misschien raar, maar is vanuit administratief en logistieke redenen makkelijker uit te voeren. Spelers van de 1ste teams vanaf 014 worden verwacht allemaal deel te nemen aan zaalhockey.

Afmelden geldt alleen als dit naar het mailadres [email protected]is gestuurd. Geef bij het afmelden de naam van de speler en het veldteam door.U krijgt daarvan een bevestiging.

Senioren dienen zich juist aan te melden. Opgeven kan per team metde namen van alle deelnemers. De samenstelling van het team kan namelijk anders zijn dan bij de veldcompetitie.

Let op!
Omdat de teams binnenkort definitief opgegeven moeten worden bij de bond, is enige haast geboden. Uiterlijk woensdag 20 september moet er bekend zijn wie er gaan zaalhockeyen.

De kosten voor het zaalhockey zullen dit seizoen € 110 per juniorspeler bedragen. De kosten voor een seniorspeler zijn € 130. De zaaltrainingen starten eind november. Er wordt een keer per week getraind. Het eerste competitie weekend is 2/3 december en eindigt 3/4 februari.

We hopen dat iedereen enthousiast is geworden en veel mensen gaan zaalhockeyen!

Met sportieve groet,

namens de Zaalcommissie, Sybiel Bakker en Mimi van Ormondt

Bereikbaar op [email protected]

Bijlage