Uitreiking van trofeeën tijdens de ALV
Terug
30 November

Uitreiking van trofeeën tijdens de ALV

Nieuws afbeelding

Op de ALV van 29 november zijn diverse trofeeën uitgereikt aan mensen die actief betrokken zijn bij AHC!


Jacques Arends
De Roesbeker werd uitgereikt aan Jacques Arends. Jacques is al jaren lid van onze club en heeft inmiddels al vier lustra georganiseerd, waaronder het afgelopen lustrum (105 jaar). Daarnaast is hij voorzitter van de Vrienden van AHC. Genoeg redenen dus om hem de felbegeerde Roesbeker uit te reiken! Gefeliciteerd Jacques!

Marcel Gremmen
Marcel Gremmen ontving de scheidsrechtstrofee! Hij is al jaren één van de vaste gewaardeerde fluitisten bij Dames 1 op zondag en soms ook bij Heren 1. Daarnaast fluit hij ook regelmatig andere teams op AHC. Goede, enthousiaste scheidsrechters zijn soms erg zeldzaam, maar Marcel is zeker één van hen. Marcel gefeliciteerd en we hopen nog lang te mogen genieten van jouw actieve betrokkenheid bij AHC!

Jongste Jeugd Commissie
De Jeugdbeker werd uitgereikt aan Door Adriaanse, Karen America en Birgit Vriesendorp van de Jongste Jeugd Commissie. Alle drie zijn zij al geruime tijd actief lid van deze commissie. Door hun bijdrage aan de commissie zijn er veel nieuwe activiteiten in het leven geroepen, zoals de vrienden- en vriendinnendag, waar jaarlijks 30 – 40 kids bij aanwezig zijn, benjamintoernooien, de sinterklaasviering en de minislotdag aan het eind van elk seizoen. Door en Birgit gaan helaas stoppen in de winterstop, maar Karen gaat nog even door. Er zijn al wel twee nieuwe leden geworven voor de JJCIE, dus we kunnen nog genoeg mooie dingen verwachten. Dames bedankt!

Het uitreiken van al deze trofeeën zorgde voor een knallende afsluiting van de ALV!