De nieuwe shirts zijn klaar!
Terug
28 December

De nieuwe shirts zijn klaar!

Nieuws afbeelding

De nieuwe AHC clubshirts zijn klaar om uit te delen. Hieronder zullen we melden hoe en wanneer we dat gaat doen;

Zoals begin september aangekondigd gaan we bij AHC over op nieuwe clubshirts van The Indian Maharadja. Tijdens de presentatie op 12 november jl. heeft iedereen de nieuwe shirts al kunnen bewonderen. Ten opzichte van voorgaande jaren is er een belangrijke verandering voor de komende 3 jaar: niet meer 1 grote sponsor voor alle shirts, maar per categorie een andere shirtsponsor op de voorkant en op de rechtermouw. De genoemde categorieĆ«n bestaan uit de Jongste Jeugd, de CD-Jeugd, de AB-Jeugd en de Senioren/Trimmers. Met trots kunnen we melden dat het de sponsorcommissie gelukt is, op de voorkant van de AB-jeugd na, alle sponsorplekken te voorzien van een nieuwe sponsor. 

Om te zorgen dat alle shirts in goede staat blijven, zijn een aantal regels opgesteld, welke te vinden zijn in de bijlage (Regels en afspraken nieuwe AHC clubshirts). Deze regels zullen ook op de site zichtbaar blijven.

De nieuwe shirts zijn inmiddels aan bijna alle jeugd en jongste jeugd teams uitgedeeld, de seniorenshirts verwachten we eind januari uit te kunnen delen. We gaan de shirts op de volgende manier uitdelen:

  • Wij zorgen ervoor dat de shirts klaarliggen per veldteam. De shirts voor de seniorenteams worden vanaf eind januari uitgedeeld.
  • De coach, manager of aanvoerder (bij seniorenteams) van elk team wordt per email ingelicht wanneer en hoe zij de shirts op kunnen halen. 
  • Bij het ophalen dient direct en uitsluitend contant betaald te worden voor het gehele team. Dit gaat om 20 Euro per persoon. Voor een gedeelte van het team betalen is niet mogelijk, de shirts worden dan niet uitgereikt. Dringend advies aan de coach, manager of aanvoerder om vast te beginnen met het inzamelen van de bijdrage (denk hierbij aan een Tikkie of andere wijze).
  • De coach, manager of aanvoerder kan vervolgens de shirts uitdelen aan de spelers van het team.
  • Vanaf 1 januari 2018 zijn de oude shirts met Beslist.nl niet meer toegestaan als wedstrijdshirt van AHC.
  • Als alles volgens plan verloopt zijn alle teams medio februari voorzien van nieuwe AHC clubshirts en kunnen we met trots in ons nieuwe tenue spelen.
Tot slot zijn vanaf heden bij Veldman Sport de nieuwe broekjes en rokjes van The Indian Maharadja verkrijgbaar en volgen over een aantal weken ook de nieuwe sokken.

Mocht er een uittenue gewenst zijn voor een team, dan zijn deze ook te verkrijgen bij Veldman Sport. Het officiĆ«le uittenue van AHC bestaat uit een donkerblauw shirt met AHC logo, donkerblauwe broek/kobaltblauw rokje en witte sokken. 

Indien u vragen heeft of interessante sponsoren kent, voor bijvoorbeeld de uittenues, dan horen we dat graag. Veel speelplezier gewenst in de nieuwe shirts!

Met vriendelijk groet, 

Bart Schinkel (voorzitter sponsorcommissie): 06-52077935 of [email protected]
Thomas Meijneke (bestuur AHC): 06-15139933 of [email protected]

Bijlage