Cashless betalen; nogmaals de instructie
Terug
Mededelingen 12 Maart

Cashless betalen; nogmaals de instructie

Nieuws afbeelding

Vanaf zaterdag 24 februari kan er op de club alleen nog maar cashless betaald worden.
Dit kan op de volgende drie manieren: 

Manier 1: Pinnen 

Manier 2: Clubcard
Deze kaart kost €2,50 en kan gekocht worden in het clubhuis (met de pin natuurlijk). Deze card is geschikt voor teams maar ook mensen die geen pinpas mee willen nemen naar het hockeyveld. Het is natuurlijk vooral de bedoeling dat de jongste jeugd leden zo’n pas aanschaffen. Dan kunnen kinderen ook zonder ouders iets kopen. De clubcard kan opgeladen worden bij de kassa in het clubhuis (wederom met pin), maar ook via de KNIP-app.

Manier 3: KNIP-app (zie bijlage)
De KNIP- app, is een betaal-app. Je kan hiermee je clubcard via Ideal opwaarderen maar je kan ook betaalverzoeken aan bijvoorbeeld je teamgenoten uitdelen. 
Als je de KNIP-app download, kan je een account maken en dit account aan AHC koppelen. De QR-code om je account aan AHC te koppelen is: AHC Velp.
Vervolgens kan je de clubcard aan je account koppelen. Daarna kan je de kaart opwaarderen via ideal. 
Ook zonder clubcard kan de app gebruikt worden en kunnen er bijvoorbeeld betaalverzoeken aan teamleden verzonden worden. 
Als de knip-app gedownload is, kunnen eventuele verdere vragen onder de informatie button opgezocht worden. 

In de toekomst willen we graag dat er ook rechtstreeks met de telefoon/ knip-app betaald kan worden in het clubhuis. Helaas is door onze mooie ligging in de bossen ons wifi/ 3G/4G netwerk nu niet stabiel genoeg om hier gebruik van te maken. Zo snel we dit kunnen verbeteren zullen we dat zeker doen en kan er met de telefoon betaald worden. 

We hopen jullie met deze update voldoende op de hoogte te hebben gesteld. 
Mochten er nog vragen zijn, kunnen die altijd gesteld worden aan Iris Oostrom via het volgende e-mailadres: [email protected]
Bijlage