Technisch manager jeugd & jongste jeugd
Terug
Clubnieuws 25 April

Technisch manager jeugd & jongste jeugd

Nieuws afbeelding

Met ingang van komend seizoen zullen Tristan Steenmeijer en Martijn Tijssen respectievelijk de rol van Technisch Manager Jongste Jeugd en Technisch Manager Jeugd op zich nemen. Deze functies zijn komend seizoen nieuw binnen AHC en zullen de oude functie van trainingscoördinator vervangen.
Tristan is als Technisch Manager het eerste aanspreekpunt en coördinator voor alles omtrent de jongste jeugd trainingen op AHC. Martijn wordt aanspreekpunt en coördinator van alle jeugdtrainingen. Daarnaast zullen beide heren ook trainingen geven aan de jeugd en jongste jeugd, trainers opleiden en begeleiden, een jaarplanning maken voor de trainingen en invulling geven aan het AHC Jeugdplan.
Aan het AHC Jeugdplan wordt momenteel invulling gegeven door de Technische Commissie, Martijn en Tristan. Doel is om dit jeugdplan nog voor de zomer te presenteren aan de leden.

Als bestuur en TC zijn wij verheugd over deze verdere samenwerking met Tristan en Martijn en wensen hen veel plezier en succes toe in hun nieuwe functies.

Namens bestuur en TC,

Thomas Meijneke