Vervangen AHC logo's op de clubshirts
Terug
1 Juni

Vervangen AHC logo's op de clubshirts

Nieuws afbeelding

Probleem
Met ingang van de zaalcompetitie gebruiken we nieuwe AHC clubshirts van The Indian Maharadja. De shirts zijn door alle leden goed ontvangen, waarbij ook door diverse omliggende clubs positieve opmerkingen over het shirt gemaakt werden!

Na de ingebruikname van de nieuwe AHC clubshirts bleek helaas al snel dat het AHC logo op veel shirts losliet. Na inventarisatie blijkt dat het aantal losgelaten AHC logo’s groot is. Vanuit AHC hebben we gekozen voor kwalitatief goede shirts met goede bedrukking. De kwaliteit van de bedrukking met het AHC logo is helaas dus duidelijk onder de maat!
Daarom hebben we samen met Veldman Sport en The Indian Maharadja gezocht naar een kwalitatief goede en duurzame oplossing ter vervanging van de losgelaten logo’s.

Oplossing
Aan het eind van dit seizoen (medio juni) zullen ALLE AHC shirts, dus ook de shirts waar het AHC logo nog op zit, ingeleverd moeten worden. In de zomer zullen alle shirts van nieuwe (andere) logo’s voorzien worden. De clubshirts kunnen daarna voor aanvang van seizoen 2018-2019 door alle leden opgehaald worden bij Veldman Sport. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen leggen we hieronder uit hoe dit gaat gebeuren. LET OP: alles gebeurt kosteloos, maar we hebben wel ieders medewerking nodig!

Uitvoering
  1. Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van elk team verzamelt de aanvoerder (bij de senioren), coach of manager (jeugd en jongste jeugd) de shirts van alle spelers, inclusief eventuele rode keepersshirts. Ook de shirts van spelers die op dat moment afwezig zijn dienen ingeleverd te worden.
  2. Alle aanvoerders/coaches/managers krijgen van ons een formulier van het eigen team met uitgedeelde maten per speler. Als een speler het shirt inlevert, zet de speler een handtekening op dit formulier ter bevestiging van het inleveren.
  3. De aanvoerders/coaches/managers leveren de shirts vervolgens per team in bij de kledingcommissie. Hierover ontvangen zij nog nadere informatie.
  4. Van 1 augustus t/m 1 september kan elk lid een AHC shirt ophalen bij Veldman Sport, aan de hand van de ledenlijst die wij daar zullen achterlaten. Indien een andere maat gewenst is kan dit ter plekke doorgegeven worden. Op het moment van ophalen van het shirt krijgt elk AHC-lid 25% korting op de aanwezige winkelvoorraad bij Veldman Sport, zoals schoenen en sticks.
  5. In het weekend van 8 en 9 september 2018 start de veldcompetitie weer en rekenen we erop dat alle teams weer in de clubshirt, mét het nieuwe AHC logo, spelen.

Op bovenstaande wijze verwachten we dat de AHC clubshirts de komende jaren zonder problemen gedragen en gebruikt kunnen worden. Wij rekenen op de medewerking van alle leden om deze logistieke uitdaging zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan er gemaild worden naar [email protected]

Bart Schinkel (sponsorcie) en Thomas Meijneke (bestuur)