Teamindelingen jeugd 2018-2019
Terug
jeugd 13 Juni

Teamindelingen jeugd 2018-2019

Nieuws afbeelding

Afgelopen maanden is de Technische Commissie samen met de trainers en de nieuwe technisch managers (Martijn en Tristan) druk bezig geweest om tot de teamindeling voor het seizoen 2018-2019 te komen. De nieuwe teamindeling is samengesteld op basis van meerdere beoordelingen van trainers, coaches en TC-leden tijdens het seizen alsmede beoordelingen bij de schaduwtrainingen. Hierdoor is deze indeling dus niet afhankelijk geweest van 1 of 2 goede of minder goed verlopende trainingen of beoordelingen. Op deze wijze hebben we een goed beeld gekregen van alle spelers met deze teamindeling als gevolg. Deze manier van indelen is ook onderdeel van het nieuwe Jeugdplan AHC, welke in het nieuwe seizoen gepresenteerd zal worden.

 

Het bekendmaken van de nieuwe teamindeling leidt elk jaar tot enthousiasme bij de 1 en teleurstelling bij de ander, hetgeen ongetwijfeld vragen oproept. Indien er vragen zijn, kunnen deze uitsluitend gemaild worden naar [email protected] Alle vragen zullen uiterlijk 29 juni beantwoord worden en zo nodig mondeling toegelicht worden door de betreffende lijnco√∂rdinator. 

Mocht het onverhoopt voorkomen dat we een speler vergeten zijn in te delen, horen we dat ook graag per mail.

 

De teamindeling van Jongens A zal in een later stadium bekend gemaakt worden. Donderdag 14 juni staat een gesprek gepland met de groep spelers om te bespreken hoe komend seizoen gaat verlopen.

 

Nieuw komend seizoen is een Jong Dames team; een team met spelers van 17-25 jaar die op zondag hun wedstrijden gaan spelen tegen leeftijdsgenoten. Dit nieuwe team zoekt nog enkele spelers. Lijkt dit je wat? Mail ons met jouw gegevens.

 

Tot slot trainen alle teams van 14 juni t/m 29 juni nog door volgens een apart trainingsschema, welke te vinden is op de site. Tevens zijn we voor diverse teams nog op zoek naar een coach en/of manager. Lijkt het jou wat om volgend seizoen een team te coachen, mail dan eveneens naar [email protected]

 

De teamindeling voor de jongens en meisjes is te vinden in de bijlage.

De teamindeling voor de jongste jeugd volgt zaterdag 16 juni as.

 

Wij wensen alle teams heel veel hockeyplezier in het nieuwe seizoen!

 

Namens de Technische Commissie,

Thomas Meijneke

 

 

 

Bijlage