Definitieve teamindeling 2018-2019
Terug
Mededelingen 2 Juli

Definitieve teamindeling 2018-2019

Nieuws afbeelding

Vanaf heden zijn de nieuwe teamindelingen te vinden in de app van AHC. De indeling wordt niet meer gepubliceerd op de site vanwege de privacy. Momenteel is de Technische Commissie druk bezig om elk team van begeleiding te voorzien. Zodra bekend zal de begeleiding ook toegevoegd worden in de app. Mocht je nog geen toegang hebben tot de app (zoek op AHC Velp) in de app of playstore, dan kun je een mail sturen naar [email protected]voor het verkrijgen van jouw persoonlijke inloggegevens.


De indeling van de jongens Jongste Jeugd zal eind deze week aangevuld worden. De ouders en spelers zullen hierover op de hoogte gebracht worden.

 

Nog deze week zal het voorlopige trainingsschema 2018-2019 op de site gepubliceerd worden. Voorlopig omdat er afhankelijk van schoolroosters nog tijden of dagen gewijzigd kunnen worden.

Op maandag 13 augustus starten de trainingen voor JB1, JC1, JD1, MA1, MB1, MC1 en MD1 met de Bootcamp. Tijdens deze week zijn er ook inlooptrainingen voor alle andere teams. Vanaf maandag 20 augustus beginnen de trainingen voor alle jeugd- en jongste jeugd teams.

 

Rest ons iedereen een fijne, zonnige en sportieve zomervakantie toe te wensen!

 

Namens de Technische Commissie,

 

Thomas Meijneke