Hockeyfeest Chill in Brazil 2018 was smokin’ hot
Terug
jeugd 2 Juli

Hockeyfeest Chill in Brazil 2018 was smokin’ hot

Nieuws afbeelding De 10e editie van Chill in Brazil, het jeugdhockeytoernooi voor C-teams van de Arnhemsche Hockeyvereniging zit er weer op. Afgelopen weekend werden 80 wedstrijden gespeeld door 24 teams (waaronder het mysterieuze GhostTeam) afkomstig van 17 verschillende hockeyclubs. Dankzij en ondanks (?) de Braziliaanse temperaturen werd het een heerlijk hockeyfeest voor bijna 350 kinderen en hun meer dan 50 begeleiders. 


De jongens en meiden werden naast hun wedstrijden vermaakt met zeskamponderdelen, waterspelletjes, soaphockey, stickhangen, een bioscoop met live Champions Trophy, een shoot-out competitie en natuurlijk een spetterende feestavond. Er zijn veel positieve reacties ontvangen van teambegeleiders (zoals lekker veel hockey, relaxte sfeer, leuke extra activiteiten, goede mix ingevulde en vrije tijd). 

Toernooiwinnaars bij de meiden werd HOD MC1 en bij de jongens Upward JC1, ondanks een verlies van 3-0 tegen het eerste C team van ons eigen AHC. Ook was er een prijs voor AHC MC3 dat, tot hun eigen verrassing, als eerste uit de bus kwam in de "Chillste Team Verkiezing”. 

De organisatie van Chill in Brazil gaat nu een klein zomerslaapje houden om in eind september alweer actief te worden met de voorbereidingen voor Chill 2019. Mocht u daar (misschien als C-speler ouder) een rol in willen spelen dan verwelkomen u graag in ons team ([email protected]).