Ophalen AHC clubshirts bij Veldman Sport
Terug
3 Augustus

Ophalen AHC clubshirts bij Veldman Sport

Nieuws afbeelding

Aan het eind van vorig seizoen zijn dankzij de inzet en hulp van coaches, managers en aanvoerders zo goed als alle AHC clubshirts verzameld voor het vervangen van het AHC logo. De ingeleverde shirts zijn inmiddels allemaal van een nieuw AHC logo voorzien en kunnen dus weer uitgedeeld worden aan alle leden. Op basis van de opgegeven maten worden de komende weken alle teamtassen weer klaargemaakt bij Veldman. Helaas gaat het nog niet lukken om per 1 augustus alle shirts weer uit te delen, zoals eerder gecommuniceerd. 

De periode tot ophalen van het AHC shirt, en het krijgen van 25% korting op de aanwezige winkelvoorraad bij Veldman Sport uitsluitend ten tijde van het ophalen, wordt van maandag 13 t/m vrijdag 31 augustus 2018. Veldman Sport heeft een lijst met namen en maten van ons gekregen voor de registratie van het uitdelen van de shirts.

Wij verzoeken alle leden in deze periode het shirt op te halen voor aanvang van de eerste (oefen)wedstrijden; op zaterdag 1 september spelen alle jeugd en jongste jeugd teams een oefenwedstrijd en is het AHC shirt in ieder geval nodig.

De paar leden die hun shirt begin juli niet ingeleverd hebben worden verzocht in deze periode zelf naar Veldman te gaan en het logo te laten vervangen, zodat ook hun shirt per 1 september weer voldoet. 

Nieuwe leden
Nieuwe leden kunnen zelf naar Veldman Sport om een shirt te passen. Veldman zal dan een shirt klaarmaken met de goede bedrukking. Ook voor nieuwe leden geldt de éénmalige korting van 25% bij ophalen van het shirt. Nieuwe leden worden hierover eveneens per email op de hoogte gesteld door de kledingcommissie. Een broekje/rokje en AHC sokken kunnen bij Veldman gekocht worden.

Nieuwe shirtsponsor AB-categorie

Trots kunnen wij vermelden dat er nu ook een sponsor is voor op de voorzijde van de AB-categorie, en wel Autorijschool Snell. Een mooie sponsor voor een bijpassende categorie. Hiermee zijn alle sponsorplekken op de AHC clubshirts gevuld t/m de zomer van 2020, een mooi resultaat!

Tot slot wensen wij iedereen nog fijne vakantieweken en zien we iedereen aan het begin van het seizoen graag in het enige echte AHC clubshirt op de velden van AHC.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan er gemaild worden naar [email protected] 

De kledingcommissie.