Teamindeling 2019-2020
Terug
10 Juni

Teamindeling 2019-2020

Nieuws afbeelding

Vanwege de wet AVG is de teamindeling niet openbaar op de site zichtbaar. Het is noodzakelijk hiervoor in te loggen op de site (rechtsboven) met lidnummer en wachtwoord. Na inloggen is de teamindeling te vinden onder ‘Club’, ‘Documenten’, ‘Jeugd’ of ‘Jongste Jeugd’. Het is helaas vooralsnog niet mogelijk om de teamindeling in de AHC app te tonen, dit zal vanaf 17 juni wel zichtbaar zijn.

 

De teamindelingen 2019-2020 zijn tot stand gekomen middels beoordelingen van trainers, coaches, technisch managers en TC-leden. Daarnaast is er zoveel mogelijk rekening gehouden met alle ingediende verzoeken. Leidend hierbij was de leeftijd, het aantal speelsters per categorie en een evenwichtige verdeling van het aantal speelsters per team. Het kan dus zijn dat jouw verzoek daarom niet gehonoreerd kon worden. 

 

In de meeste categorieën zijn de eerste 2 teams ingedeeld op sterkte, bij de overige teams is meer rekening gehouden met het sociale aspect en verzoeken. Het kan daarom voorkomen dat bijvoorbeeld MC5 sterker is dan MC4. De KNHB hanteert hiervoor een ranking-systeem voor het indelen van de teams, zodat elk team, ongeacht het cijfer, op het gepaste niveau komt te spelen.

 

Doel is dat elke jeugdspeler op zijn/haar niveau kan spelen en presteren, en plezier heeft in hockey. Naar aanleiding van de gepubliceerde teamindelingen kan het zijn dat er nog een specifiek verzoek is. Deze kan uitsluitend per mail doorgegeven worden via [email protected] (in geval van A t/m D-jeugd) of [email protected] (voor de Jongste Jeugd). Alle verzoeken zullen genoteerd worden, waarbij we uiterlijk vrijdag 28 juni 2019 de definitieve teamindeling zullen publiceren via de AHC app. 

 

In de nieuwe teamsamenstelling zal vanaf dinsdag 11 juni nog 3 weken doorgetraind worden tot en met vrijdag 28 juni 2019. Een apart trainingsschema hiervoor staat op de site. 

 

De trainingen in het nieuwe seizoen starten vanaf maandag 19 augustus voor alle teams en jongste jeugd. In de week van 12 augustus is er Bootcamp week voor de selectieteams en instuiftraining voor de overige teams.

 

Nog een kort overzicht van belangrijke data;

11 t/m 28 juni; Doortrainen met teams in nieuwe samenstelling.

Vrijdag 28 juni; Publicatie definitieve teamindelingen 2019-2020.

19 augustus; Start trainingen seizoen 2019-2020.

 

 

Namens de Technisch Managers en de TC,

Thomas Meijneke