Herfstkampioenen!
Terug
Clubnieuws 8 Oktober

Herfstkampioenen!

Nieuws afbeelding

Afgelopen weekend zijn er maar liefst 6 jeugdteams herfstkampioen geworden.

Meisjes A1 wonnen alle wedstrijden met zelfs 2 uitschieters van 11-0 en 11-1. Een klasse hoger is hiervan het mooie resultaat!

Meisjes A2 maakten er een mooie tweestrijd van met Bemmel, tegen wie gelijk gespeeld werd. Daarna werden alle wedstrijden gewonnen en vanwege een beter doelsaldo werd het kampioenschap behaald, gefeliciteerd!

Meisjes B4 lieten vanaf het begin zien de sterkste van de poule te zijn. De 5 wedstrijden werden allen gewonnen en met een voorsprong van 8 punten werden ze kampioen.

Meisjes D1 wonnen eveneens alle wedstrijden, scoorden in 5 wedstrijden 40 keer en kregen geen enkel doelpunt tegen. Deze klasse was duidelijk te laag, na de vakantie op naar de hoogste klasse.

Meisjes D3 wonnen ook alle wedstrijden met slechts 3 doelpunten tegen. Een mooie prestatie van speelsters en coaches, goed gedaan.

Meisjes D4 scoorden er ook flink op los, in totaal 26 keer in 5 wedstrijden. En ook heel knap, er werd niet één keer gescoord door de tegenstanders!Alle speelsters en begeleiding van harte gefeliciteerd!

Meisjes C1 speelt een competitie tot aan de winterstop en is ook goed op weg, volhouden en op naar het kampioenschap.

De TC