Valentijnskaart
Terug
Clubnieuws 2 Maart

Valentijnskaart

Nieuws afbeelding

Lieve AHC leden,

Op Valentijnsdag hebben jullie allemaal een Valentijnskaart gekregen van AHC. Allereerst natuurlijk omdat wij jullie als leden zeer waarderen. Maar, de Valentijnskaart heeft ook een andere reden. Wij willen jullie namelijk uitnodigen om tijdens het weekend van 6 – 8 maart a.s. aanwezig te zijn bij de start onze fundraising actie die nodig is voor het volgende:

Zoals jullie vast weten is het van groot belang dat veld 1 wordt vervangen zodat wij als club kunnen blijven voldoen aan de eisen die KNHB stelt.

Wij gaan vanaf het weekend van 6-8 maart a.s. iedereen vragen gedurende een periode van ca. vier maanden in actie te komen voor het nieuwe veld. Bijv. door samen met het team koekjes te verkopen in Velp, auto’s te wassen, karweitjes doen, een sponsorloop te organiseren of bij familie en vrienden te vragen om een bijdrage.

Vervolgens zal het geld dat wordt opgehaald kunnen worden ingezet voor het nieuwe veld. Hoe dat gaat gebeuren, horen jullie tijdens het weekend van 6-8 maart a.s. Tijdens het seniorenfeest, georganiseerd door Dames 2 (waarvan de opbrengst van de tickets volledig naar veld 1 gaat), en tijdens de beide wedstrijddagen op 7 en 8 maart a.s.

Komen jullie ook?

Op zaterdag 7 maart 10.00 uur, 12.00 uur of 15.00 uur brengen we jullie graag op de hoogte.

Gratis chocomelk en iets lekkers.

Het bestuur en de Sponsorcommissie, [email protected]