Twee weken training in het Corona tijdperk
Terug
Mededelingen 18 Mei

Twee weken training in het Corona tijdperk

Nieuws afbeelding

De tijd gaat snel, we zijn al ruim twee weken weer volledig aan het trainen.
Eerst met de jeugd maar sinds halverwege deze week zien we ook de senioren weer op het veld. Het vraagt wel wat aanpassingen maar dat hebben we met elkaar snel geregeld.

Iedereen snapt hoe we het doen en houdt zich prima aan de richtlijnen.We hebben een AHC CoronaTeam opgericht als aansturing, vraagbaak voor alle vraagstukken omtrent de Corona-onderwerpen en contacten met de gemeente en andere instanties. Met de hulp van 35 vrijwilligers als Corona-Verantwoordelijken worden de trainingen ondersteund. Alle materialen worden tussendoor door hen schoongemaakt en ze helpen iedereen om zich aan de regels te houden. Dat hebben we toch maar mooi voor elkaar. De eerste week was het even zoeken voor iedereen maar nu we de tweede week hebben gehad, zien we dat het gewoon goed loopt. Met dank aan de vrijwilligers, het Coronateam en natuurlijk jullie allemaal hebben we het strak voor elkaar en we zijn er van overtuigd we dit met z’n allen ook zo kunnen houden. 

Mocht je ook je steentje bij willen dragen meld je dan als vrijwilliger via mailto:[email protected]. Ook voor al je andere vragen of opmerkingen omtrent de AHC-corona-aanpak kun je hetzelfde mailadres gebruiken. 

Groeten,

Het AHC CoronaTeam