Definitieve teamindeling jeugd en jongste jeugd 2020-2021
Terug
Clubnieuws 5 Juli

Definitieve teamindeling jeugd en jongste jeugd 2020-2021

Beste jeugdleden van AHC en ouders,

Ieder jaar is de indeling van de teams een enorme uitdaging en dat was dit jaar niet anders. De eerder gestelde regel dat je 1 voorkeur mag opgeven wordt door enkele ouders nogal ruim uitgelegd en maakt de indeling nog ingewikkelder dan normaal. Met name in de meisjes C-lijn zijn nog veel verzoeken geweest en kunnen we helaas niet alle verzoeken inwilligen. Mochten er, naar aanleiding van deze indeling toch nog opzeggingen komen, dan kan het zijn dat we teams opnieuw in moeten delen.

Ieder jaar horen we teams die graag bij elkaar blijven, maar we zien en weten ook dat ieder jaar de meeste kinderen het goed naar hun zin hebben in het team. We hopen op een mooi en sportief hockeyseizoen 2020-2021.

De definitieve teamindelingen zijn te vinden achter de inlog op de site, onder het kopje 'club', daarna 'documenten' en ' jeugd' of 'jongste jeugd'. Tevens zal de indeling ook in de AHC Velp app zichtbaar worden.

Komende weken gaan wij de hand leggen aan het trainingsschema voor volgend seizoen, waarbij wij streven uiterlijk 12 juli een eerste opzet te kunnen publiceren op de site. Dit schema is wel nog afhankelijk van inzetbaarheid van onze trainers. 

De Technische Commissie