Nieuwjaarswens
Terug
Mededelingen 6 Januari

Nieuwjaarswens

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Namens het bestuur wens ik iedereen het beste voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat we elkaar dit jaar meer op de hockeyvelden mogen treffen dan afgelopen jaar.

Wij willen alle leden bedanken voor de betaalde contributie van dit seizoen. Als club hebben wij een tijd minder hockey voor jeugdleden of zelfs geen hockey voor de senioren kunnen aanbieden. De vaste kosten voor de club lopen gewoon door, bijv. afschrijvingen voor de velden, trainers, etc. Doordat er momenteel geen geld binnen komt via de horeca, hebben we de contributie hard nodig om de doorlopende kosten te kunnen dekken. Ook is de contributie van essentieel belang om de velden en ons clubhuis om termijn te kunnen vervangen respectievelijk te renoveren. We kunnen helaas niet rekenen op gemeentelijk steun. Dus onze dank hiervoor.

Tevens is door corona de actie voor het nieuwe veld 1 uitgesteld. De sponsorcommissie heeft in overleg met het bestuur voorgesteld om deze actie dit jaar weer op te starten. Het doel is om in november voldoende geld te hebben opgehaald om een nieuwe toplaag aan te kunnen besteden.

Wij hebben goed nieuws betreffende de functie van voorzitter, hiervoor is een nieuwe kandidaat gevonden in de persoon van Robbert-Jan van Rees. Robbert-Jan zijn twee dochters hockeyen in de MF2 en zijn zoon hockeyt in de JE8. Robbert-Jan zal vanaf eind februari een aantal weken meelopen en de bestuurswissel zal officieel in juni plaatsvinden. Op deze wijze willen wij een soepele overdracht bewerkstelligen.

Voor de functies van secretaris, senioren en horeca zoeken we nog kandidaten. Laten we hopen dat de daling van het aantal besmettingen zich spoedig inzet en dat er snel meer mogelijkheden zijn om te hockeyen en elkaar te ontmoeten op het mooie AHC.

Namens het bestuur,

Alexander Bloembergen
Voorzitter