Indeling zaalleiding AHC
Terug
Mededelingen 24 November

Indeling zaalleiding AHC

Nieuws afbeelding

Indeling zaalleiding AHC

Door de KNHB is AHC ingedeeld voor het verrichten van zaalleiding bij wedstrijden van poules met teams van AHC. Deze wedstrijden zijn ingedeeld in zogenaamde zaalblokken, bestaande uit 2 wedstrijden van het AHC-team en 1 of meerdere wedstrijden van de andere (niet-AHC) teams in de poule. Wij zijn als clubverantwoordelijk voor zaalleiding van alle wedstrijden in het betreffende zaalblok.

 

In de bijlage is te vinden op welke dag welk team van AHC zaalleiding heeft. De meeste zaalblokken zijn in de Dumpel, één keer hebben we zaalleiding in de blaashal bij Westerduiven (18 december, JB1). De zaalleiding dient uit 2 volwassenen te bestaan (bij voorkeur ouders uit het spelende team van AHC).In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er nu, naast blokken van 5 uur met 6 wedstrijden, ook blokken bij van 2.5 uur met 3 wedstrijden. Dit heeft te maken met een aangepaste planning oa vanwege Covid en dat daardoor minder teams tegelijkertijd in de hal aanwezig zijn. Dit kan wel betekenen dat teams hierdoor 2 keer zaalleiding moeten doen.

 

Wij verzoeken de coaches en/of managers van de zaalteams om een indeling te maken welke ouders zaalleiding doen. Blokken van 5 uur kunnen goed opgesplitst worden in 2 blokken van 2.5 uur (3 wedstrijden). Aanvullende informatie over de rol van de zaalleiding komt nog op de site te staan.

 

De zaalcommissie

Bijlage