Jongens A1 gaat voor kampioenschap (14 mei - 15.50 uur)
Terug
Clubnieuws 12 Mei

Jongens A1 gaat voor kampioenschap (14 mei - 15.50 uur)

Nieuws afbeelding

De matadors van Jongens A1 hebben het met hun sterk samenspelende team voor elkaar: ze gaat aanstaande zaterdag 14 mei de triomfen proberen te verzilveren met een titel in de eerste klas. Daarmee vervullen ze hun samen opgestelde ambitie helemaal in! Grote klasse aan de adolescenten. De groep van mooie hockeyers die elkaar in verschillende samenstelling al jaren kent staan in de finale wedstrijd op het veld tegen Oosterbeek JA1, de huidige nummer twee. Na het gevecht van vorige week tegen Nijmegen staat de weg open naar een kampioenschap zonder puntverlies.

Wat maakt dit team zo succesvol? De combinatie van allerlei talenten geeft dit team vleugels. Samenspelend zijn ze ongeëvenaard en spelen ze een soort galleryplay dat tot prachtige aanvallen leidt. Dit seizoen heb ik meermaals meegemaakt dat trainers van de tegenstanders, scheidsrechters of gewoon neutraal publiek het spel van de jongens uitbundig complimenteerde. Het samenspel begint al bij keeper Daks en gaat als een verschrikt konijn over het hele veld waarbij veel schuiven van het team betrokken zijn. Bijzonder is dan ook dat alle spelers van het team al hebben gescoord.

Deze zaterdag mogen de jongens (hopelijk) een van de eerste wedstrijden spelen op het nieuwe veld 1. Als je van mooi hockey houdt kan ik maar een ding aanbevelen: vanaf 15:50 uur start in de zon bij ruim 20 graden op een van de mooiste sportmekka’s in den lande de weg naar het seizoen succes.

Mede namens Daks, Lex, Roemer, Jort, Tijmen, Jip, Olivier A, Olivier W, Jurre, Paul, Tim, Merlijn, Ties en Edo en het team Maarten-Bob-Jos-Floris-Frank-Erik verwelkomen we jullie voor een heerlijke middag.

Erik Geensen