Teamindelingen 2022-2023
Terug
Mededelingen 15 Juni

Teamindelingen 2022-2023

Nieuws afbeelding

De teamindelingen zijn zichtbaar op de AHC-site achter de login onder Club -  Documenten - Jeugd en Jongste jeugd!!

 

 

Zoals ieder jaar is de Technische Commissie druk bezig geweest om tot de teamindeling voor het seizoen 2022-2023 te komen. Het is een flinke puzzel en bijna alle stukjes liggen op hun plaats. De nieuwe teamindeling is samengesteld op basis van beoordelingen van trainers, coaches en TC-leden en uiteraard de aantallen. Er is een goed beeld gekregen van alle spelers met deze teamindeling als gevolg. Ook is geprobeerd zo goed mogelijk rekening te houden met de talrijke verzoeken die zijn binnen gekomen.

 

Het bekendmaken van de nieuwe teamindeling leidt elk jaar tot enthousiasme bij de 1 en iets minder enthousiasme bij de ander, hetgeen ongetwijfeld vragen of een verzoek oproept. Indien er vragen/verzoeken zijn, kunnen deze uitsluitend gemaildworden naar [email protected] Dit kan tot uiterlijk 1 juli, hierna zullen we proberen de verzoeken zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Ondanks onze zorgvuldigheid kan het gebeuren dat we een speler vergeten zijn in te delen. Op voorhand onze excuses daarvoor, wij horen dit dan graag per mail.

 

De complete teamindeling van Meisjes A zal in een later stadium bekend gemaakt worden. We zijn nog aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kijken we naar een optie om Meisjes uit de A naar de senioren te plaatsen. Hier zijn we nog in overleg, we begrijpen dat het daardoor voor hen iets langer wachten is. We proberen dit zo spoedig mogelijk rond te hebben. Hierbij wel de oproep, als er meisjes uit de A zijn die graag naar de senioren willen, horen we dit graag per mail!

 

Bij de D-lijn wordt er conform KNHB beleid ├╝berhaupt niet geselecteerd. Hierdoor ontstaan er leuke gemixte teams. Er hangt een nummer aan, maar dat zegt dus niets over de kwaliteit binnen de diverse (meisjes) teams.

 

Met name bij de jongensteams hebben we op basis van het aantal spelers per categorie moeten kiezen voor het doorschuiven van spelers naar een oudere categorie. We hebben hier gekeken wat uiteindelijk het beste is voor het totale plaatje. Bij de jongens A wordt ook nog gekeken naar de optie om door te schuiven naar senioren. Hier moet ook nog overlegd worden.

Om uit te komen met de aantallen is het hele JD1 doorgeschoven naar de C-jeugd. Uitdagend, maar hierdoor staat er wel een goed team met voldoende spelers en zijn er geen problemen met opkomst voor trainingen en wedstrijden.

 

Teams trainen deze week nog in hun oude samenstelling. Vanaf volgende week zal er een aangepast trainingsschema voor de week vanaf 20 juni volgen in de nieuwe samenstelling.

 

Tevens zijn we voor diverse teams nog op zoek naar een coach en/of manager. Lijkt het jou wat om volgend seizoen een team te coachen, mail dan eveneens naar [email protected]. Ook vragen we ouders die training zouden willen en kunnen geven zich te melden.

 

Wij wensen alle teams alvast heel veel hockeyplezier in het volgende seizoen!

 

De Technische Commissie