Zaalhockey informatie
Terug
Mededelingen 11 September

Zaalhockey informatie

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders/verzorgers,

Ook dit seizoen is er weer zaalhockey. Zaalhockey kan vanaf de 8-tallen.

Waarom zaalhockey

Het leuke van zaalhockey is dat je tijdens de winterstop (december, januari, februari) kan blijven hockeyen. Je zult merken dat het spel veel sneller gaat in de zaal en hierdoor zal je technisch beter gaan spelen. Je speelt 6 tegen 6 en je maakt gebruik van balken als zijlijn. De speeltijd is twee keer 20 minuten.

Deelname
Voor de 8-tallen en de junioren geldt: Ik doe mee, tenzij ik mij afmeld. Dit klinkt in eerste instantie misschien raar, maar is vanuit administratief en logistieke redenen makkelijker uit te voeren. Spelers van de eerste teams worden verwacht allen deel te nemen aan zaalhockey.

Senioren dienen zich juist aan te melden. Opgeven kan per team met de namen van alle deelnemers. De samenstelling van het team kan namelijk anders zijn dan bij de veldcompetitie.

De kosten voor het zaalhockey zullen dit seizoen € 105 per juniorspeler bedragen. De kosten voor een seniorspeler zijn € 125.

Let op!
Omdat de teams binnenkort definitief opgegeven moeten worden, is enige haast geboden. Tot uiterlijk zaterdag 24 september kunnen jeugdspelers zich afmelden en senioren zich aanmelden voor het zaalhockey door te mailen naar [email protected]. Geef bij het afmelden de naam van de speler en het veldteam door.

De zaaltrainingen starten eind november. Er wordt een keer per week getraind. Het eerste competitie weekend is 10/11 december en eindigt 18/19 februari.

We hopen dat iedereen enthousiast is geworden en veel mensen gaan zaalhockeyen!

Met sportieve groet,

namens de Zaalcommissie, Sybiel Bakker en Mimi van Ormondt

Bereikbaar op [email protected]