Stelling
Terug

Vacatures

 

 

 

Hart voor AHC, help je mee?

 

 

 

Samen zijn wij AHC; de vereniging waar we samen sporten, plezier hebben, vrienden maken, elkaar helpen en verantwoordelijk zijn. Leden, ouders, vrijwilligers, trainers, coaches, sponsors en supporters. We zijn er met elkaar en voor elkaar, dat is de kracht en waarde van onze vereniging.

 

We staan voor een uitdaging. Om onze mooie club, die al meer dan 100 jaar bestaat, gezond te houden, hebben we de hulp en betrokkenheid van iedereen nodig; samen moeten we het doen. Zonder vrijwilligers geen AHC!

 

Veel leden en ouders zijn al actief en daar zijn we erg blij mee. Maar we hebben meer vrijwilligers nodig om de lasten beter te verdelen. Zo kunnen we gezamenlijk veel meer bereiken en blijft het voor iedereen behapbaar en leuk. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we de taken ten slotte kunnen verdelen. En hoe gezelliger het wordt als meer leden en ouders zich betrokken voelen bij hun club, jouw club, onze club.

 

Kleine klusjes, taken of projecten; er is altijd iets te doen op AHC. We hebben commissieleden nodig, maar je hoeft niet in een commissie of bestuur zitting te nemen om een zinvolle bijdrage te leveren. Af en toe een bardienst draaien, een feest organiseren of een wedstrijd fluiten; iedereen kan wel iets doen dat hij of zij leuk vindt. Er is genoeg te doen om iets te kiezen dat bij je past en waar je talent optimaal benut wordt. Daarnaast is het ook leuk om vrijwilligerswerk te doen; je ontmoet veel andere mensen die allemaal betrokken zijn bij onze club en die het gezellig met elkaar hebben en voldoening krijgen uit het gezamenlijke resultaat. Samen maken we het verschil!

 

We hebben verschillende vacatures voor jong en oud. Zie onderstaand alle openstaande vacatures en meld je aan!

 

 

 

Mail naar [email protected] voor meer info of je aanmelding.

 

 

 

Hart voor AHC help je mee?

 

#meervrijwilligersArbitrage en Tuchtcommissie - Begeleider beginnende scheidsrechters
Ben jij die ervaren scheidsrechter of (oud)speler die onze jonge, onervaren scheidsrechters af en toe kan begeleiden? Meld je aan en geef ze net even dat zetje in de goede richting die ze soms nodig hebben. Je treedt dan toe tot de ‘pool van begeleiders’. Zo af en toe kan je dan gevraagd worden om begeleiding te geven. Uiteraard als het past in ieders agenda. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Patrick Liethof (lid Arbitragecommissie): [email protected] of stuur een app naar zijn mobiele nummer 06 – 528 50 486
Je geeft startende fluitist ondersteuning waar nodig. Je motiveert, geeft tips qua looplijnen, regels, gebarentaal, houding en communicatie. Doel is om ze zelfvertrouwen, plezier en overtuiging mee te geven om uit te groeien tot volwaardige fluitisten. Neem contact op met Patrick Liethof email: [email protected]