Senioren
 
Terug

Senioren

Senioren en Veteranen

 

Alle vragen die u heeft met betrekking tot senioren en veteranen teams kunt u sturen naar [email protected]. In geval van team specifieke vragen zal u worden doorverwezen naar de aanvoerder en/of coach van dat team.

 

Gele en rode kaarten

 

Ook dit jaar zal de club de boete voor een eerste gele of rode kaart voor haar rekening nemen. Wanneer een speler echter een tweede en/of volgende kaart (geel of rood) krijgt, zal de daaraan gekoppelde en door de KNHB opgelegde boete worden geïncasseerd bij deze speler. Het incasseren van deze boete zal door de club worden gedaan.

 

Trimhockey

 

Trimhockey is een vorm van hockey voor mensen die er op gericht zijn lichamelijk in goede conditie te blijven maar dan zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Vind je het leuk om een balletje te slaan met je kinderen maar heb je geen idee hoe het spelletje werkt of weet je niet goed hoe je een stick moet vasthouden? Kom dan eens kijken bij de Trimmers!

 

Bij AHC zijn momenteel drie trimgroepen actief: de woensdagochtend voor de dames, de donderdagavond en de zaterdagochtend zijn gemengd.

 

Op de woensdagochtend van 09:00-10:00 is het een gezellig team waarbij het belangrijk is om er even tussen uit te kunnen en een balletje te slaan met een vaste trainer voor de dames. We sluiten af met koffie in het clubhuis.

 

De donderdagavond van 20:30-22:00 is een gemengde groep van dames en heren.  Deze avond is tevens veteranenavond op AHC dus het wordt al snel gezellig na de training.

 

De zaterdagochtend 08:45-09:45 is een groep van trimmers en veteranen.

 

Spreekt dit je aan en wil je de beginselen van het hockey leren om zo eventueel door te stromen naar de senioren of veteranen? Wil je je nog niet vast leggen aan de verplichtingen van het team leven?

 

Neem dan contact met ons via [email protected]