Terug

Kom in de zomer hockeyen op de Arnhemsche Hockey Club en krijg een gratis stick!

 April 13 |  Mededelingen

In de zomervakantie (26 t/m 28 juli 2021) komt Hockeykampen.nl naar Arnhemsche Hockey Club voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!! Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal ...

Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni 2021

 April 13 |  Clubnieuws

Natuurlijk hopen we dat iedereen lid blijft van AHC.
Wil je toch jouw lidmaatschap opzeggen bij AHC? Dat kan op twee manieren;
1. Inloggen op de site met jouw eigen inloggegevens. In de bovenbalk onder club staat een opzegformulier. Dit formulier wordt vervolgens digitaal naar de ledenadministratie gestuurd.
2. Mailen naar [email protected]; Hierbij naam van l...

Leuker kunnen we het niet maken... want ik stop nu echt!

 April 6 |  Mededelingen

Op 1 juni aanstaande is het precies 40 jaar geleden dat ik de functie van wedstrijdsecretaris van onze AHC mocht aanvaarden. In jaartallen geschreven: 1981-2021! De eerste 30 jaren als wedstrijdsecretaris voor junioren en senioren, de laatste 10 jaar enkel voor de senioren. Voorwaar een respectabele tijd en dus alle reden om nu definitief het stokje over te dragen aan een waardige opvolger. Wie ...

Jeugdtrainingen komende periode

 April 5 |  Algemeen

Tot het einde van het seizoen zijn er bijna elke dag gewoon trainingen;
Op de volgende dagen zijn er geen jeugdtrainingen; Maandag 5 april, 2e Paasdag Dinsdag 27 april, Koningsdag Maandag 3 t/m vrijdag 7 mei, Meivakantie Maandag 24 mei, 2e Pinksterdag
Op alle andere dagen wordt er dus wel getraind, dus ook op 26 april, 28 t/m 30 april en  op donderdag 13 mei...

Buurt jij ook mee?

 April 3 |  Clubnieuws

Buurt jij dit jaar ook weer mee? 
Als het goed is, heb jij deze ‘ik buurt mee’ cheque ook al in jouw brievenbus zien verschijnen.  En waar kunnen we deze cheque nou beter aan doneren dan aan onze mooie club! 
Doneer deze cheque dus snel via de website: https://www.ikbuurtmee.nl/activityDetails.php?id=157 ...

Onderlinge wedstrijden

 Februari 15 |  Algemeen

Beste coaches, managers en spelers,
Het is een rare en onzekere tijd, ook zeker op sportief hockey vlak. Ondanks dat de competitie op dit moment stil ligt, kan de jeugd gelukkig blijven trainen en hierdoor lekker in beweging blijven. Om toch het wedstrijdritme te houden, zijn er veel teams die onderling wedstrijden regelen en plannen. Hulde voor de inzet van jullie!
Geluk...

Vacature ledenadministratie

 Februari 1 |  Algemeen

Daniëlle Walsweer (ledenadministratie) houdt er aan het einde van dit hockeyseizoen mee op. Word jij haar vervanger? Lees hieronder wat de werkzaamheden zijn die bij deze functie komen kijken.
Interesse? Belangstellenden kunnen rechtstreeks contact met Daniëlle opnemen: [email protected]
De ledenadministratie opereert onder verantwoordelijkheid van het bestuur. De lede...

Vrijdagmiddagborrel

 September 21 |  Algemeen

Vanaf aankomende vrijdag 25 september is er op vrijdag weer een vrijdagmiddagborrel. Natuurlijk netjes op anderhalve meter afstand.
Elke vrijdag start deze gezellige borrel om 16.30 uur. 
Komen jullie ook gezellig mee borrelen?
Tot vrijdag!
p.s. Vergeet je je niet te registeren? Tot dan! 
...

Belangrijke mededeling: Wanneer mag een wedstrijd worden afgelast?

 September 21 |  Mededelingen

Wanneer er sprake is van een of meerdere coronabesmettingen in het team, betekent dit niet dat de wedstrijd zomaar afgelast mag worden.
De GGD zal bij een positieve test inschatten of de rest van het team kan spelen. Alleen als de GGD adviseert dat het gehele team niet kan spelen, worden wedstrijden uitgesteld. Anders dient er te worden gespeeld en zorgt het team er zelf voor dat het b...

Sproeiregels

 April 20 |  Algemeen

Sproeiregels
Bedienen sproeiers velden
In de bedieningskast van de sproeiers hangt een gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de sproeiers. Dringend verzoek deze instructies te volgen en niet zelf aan de knoppen te zitten. Indien de sproeikast op slot is, ligt er achter de bar een sleutel.
 
Wanneer wordt er gesproeid?
Veld 1 (het waterveld) moet go...