Terug

Afgelastingen 18 en 19 januari 2021

 Januari 8 |  Algemeen

Update velden 18-1-2021:
Alle trainingen van maandag 18 en dinsdag 19 januari gaan door! Houd de site in de gaten voordat je naar de training/wedstrijd komt. Woensdag 20 januari volgt er uiterlijk  15:00 uur een update voor de trainingen/wedstrijden van woensdag 20 januari
Lange broek of maillot zijn verplicht als je naar de training/wedstrijd komt, vergeet ook geen han...

Nieuwjaarswens

 Januari 6 |  Mededelingen

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
Namens het bestuur wens ik iedereen het beste voor het nieuwe jaar. Laten we hopen dat we elkaar dit jaar meer op de hockeyvelden mogen treffen dan afgelopen jaar.
Wij willen alle leden bedanken voor de betaalde contributie van dit seizoen. Als club hebben wij een tijd minder hockey voor jeugdleden of zelfs geen hockey voor de se...

Onderlinge wedstrijden

 December 6 |  Algemeen

Beste coaches, managers en spelers,
Het is een rare en onzekere tijd, ook zeker op sportief hockey vlak. Ondanks dat de competitie op dit moment stil ligt, kan de jeugd gelukkig blijven trainen en hierdoor lekker in beweging blijven. Om toch het wedstrijdritme te houden, zijn er veel teams die onderling wedstrijden regelen en plannen. Hulde voor de inzet van jullie!
Geluk...

Trainingsschema Winterstop Jeugd

 November 30 |  Algemeen

Per maandag 30 november gaat het aangepaste trainingsschema in. Dit schema loopt t/m vrijdag 12 februari. Er zal 1 keer per week door de teams worden getraind.
Tijdens de kerstvakantie zal er niet getraind worden.
Het trainingsschema is zichtbaar op de site en in de AHC app.
Zoals op de site vermeld is, heeft de KNHB de midwintercompetitie laten vervallen. Ind...

Belangrijke mededeling: Wanneer mag een wedstrijd worden afgelast?

 September 21 |  Mededelingen

Wanneer er sprake is van een of meerdere coronabesmettingen in het team, betekent dit niet dat de wedstrijd zomaar afgelast mag worden.
De GGD zal bij een positieve test inschatten of de rest van het team kan spelen. Alleen als de GGD adviseert dat het gehele team niet kan spelen, worden wedstrijden uitgesteld. Anders dient er te worden gespeeld en zorgt het team er zelf voor dat het b...

Vrijdagmiddagborrel

 September 21 |  Algemeen

Vanaf aankomende vrijdag 25 september is er op vrijdag weer een vrijdagmiddagborrel. Natuurlijk netjes op anderhalve meter afstand.
Elke vrijdag start deze gezellige borrel om 16.30 uur. 
Komen jullie ook gezellig mee borrelen?
Tot vrijdag!
p.s. Vergeet je je niet te registeren? Tot dan! 
...

Vacatures bestuur

 Augustus 27 |  Algemeen

Beste Leden,
In het komende jaar zullen er een aantal bestuursleden een stap terug doen, de meeste van ons hebben er dan meer dan 3 jaar termijn op zitten. Om kennis binnen het bestuur te waarborgen, zullen de bestuursleden gefaseerd aftreden. Om transparant te zijn wanneer bepaalde functies beschikbaar komen, delen we dit nu al met de leden en eventueel hun ouders/verzorgers. Op de k...

Sproeiregels

 April 20 |  Algemeen

Sproeiregels
Bedienen sproeiers velden
In de bedieningskast van de sproeiers hangt een gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de sproeiers. Dringend verzoek deze instructies te volgen en niet zelf aan de knoppen te zitten. Indien de sproeikast op slot is, ligt er achter de bar een sleutel.
 
Wanneer wordt er gesproeid?
Veld 1 (het waterveld) moet go...