Club logoNieuws

Welkom op de website van AHC Velp. Wees altijd op de hoogste van het laatste nieuws dus download ook de AHC Velp App om alles binnen handbereik te hebben.

 

Oproep Versterking TC Jeugd

 3-2-2023

Beste Leden van AHC,
Ons bestuurslid TC-Jeugd en daarmee voorzitter van de TC, alsmede 2 lijn-coördinatoren TC, hebben aangegeven te stoppen binnen de TC. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten om de Technische Commissie van AHC te komen versterken.

Bestuurslid Jeugd/Voorzitter TC-Jeugd lees meer

Geen kleedkamers bij Overbetuwe Hockey Dome

 31-1-2023

Graag maken wij jullie erop attent dat de KNHB meldt dat er in de Overbetuwe Hockey Dome helaas kleedkamers beschikbaar zijn en er helaas ook geen alternatieven beschikbaar zijn.
Ondanks de ongemakken wensen wij jullie veel hockey plezier,
groet namens de zaalhockeycommissie, Mimi en Sybiel
... lees meer

FSG hal Apeldoorn op 4 en 5 februari te bereiken via afslagen 19 en 20, via de A1

 31-1-2023

De FSG hal in Apeldoorn is op 4 en 5 februari te bereiken via afslagen 19 en 20, dus via de A1 aan de zuidzijde van Apeldoorn.
Aan de Noordwestzijde van Apeldoorn zijn wegen afgesloten vanwege de Midwintermarathon, zie ook: https://www.midwintermarathon.nl/bereikbaarheid-2/bereikbaarheid/
Veel hockey plezier, lees meer

Vacature - Planner arbitrage zaterdag

 30-1-2023

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om wekelijks de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden in te delen. Voor de teams moeten telkens voor een periode van 5 tot 6 weken scheidsrechters worden ingedeeld via ons administratiesysteem. Je plant de veld en zaalwedstrijden. Bij het plannen houd je rekening met het niveau van de teams e ... lees meer

Meisjes O16-3 zaalkampioen

 26-1-2023

Met nog 3 wedstrijd dagen te gaan voor de andere teams uit de poule van MO16-3, kan het zaalkampioenschap de meiden nu al niet meer ontgaan!
Op één na werden alle wedstrijden gewonnen en kunnen ze niet meer ingehaald worden! lees meer

 
Meer nieuws
 

Club competitie

# Team Punten # doelpunten