Junioren
 
Terug

Junioren

 

De Arnhemsche Hockeyclub is een gezellige hockeyclub met circa 800 leden, waarvan het grootste deel jeugdleden. Doel is om alle leden met plezier op eigen niveau te laten spelen en trainen en elke week iets beter te worden. Een grote groep trainers - professionele trainers en enthousiaste jeugdleden - staan elke week klaar om alle teams minimaal 2 keer per van trainingen te voorzien. Daarnaast wordt er van competitie gespeeld op het veld (september t/m november en maart t/m juni) en in de zaal (december t/m februari).

 

Zij-instromers/ nieuwe leden

Nieuwe leden, met of zonder hockeyervaring, zijn uiteraard van harte welkom bij AHC. Gedurende het seizoen is er voor nieuwe leden zonder ervaring, genoemd zij-instromers, een speciale training voor de zij-instromers op vrijdag van 19.00-20.00 uur. Tijdens deze trainingen worden door professionele trainers de basisvaardigheden aangeleerd. Indien een speler de basisvaardigheden voldoende onder controle heeft, kan hij of zij in een team geplaatst worden en ook meedoen aan de competitiewedstrijden.

Iedereen kan vrijblijvend 3 keer meetrainen alvorens te besluiten lid te worden van AHC. Aanmelden voor deze trainingen kan door te mailen naar [email protected]

 

Afmelden trainingen

Indien je een keer verhinderd bent om te trainen, verzoeken wij om je tijdig af te melden bij jouw eigen trainer. Het telefoonnummer is onder andere te vinden via de website van AHC na inloggen en via de AHC Velp app. Daarnaast kun je natuurlijk altijd aan het begin van het seizoen het telefoonnummer aan de trainer vragen.

Vriendelijk verzoek om zo ruim mogelijk van tevoren af te zeggen, zodat de trainers hier rekening mee kunnen houden.


Het nieuwe Jeugdplan AHC is te vinden na inloggen op de site onder Documenten -> Jeugd.


Namens de Technische Commissie Jeugd,


Thomas Meijneke