Keepers
 
Terug

Keepers

Hieronder vinden jullie het keepersschema! Bestudeer het schema goed en wees tijdig aanwezig.

Afmelden kan bij mij: 0622385472

Groeten, Jasper Schuit


Trainer Jasper + Max    
1600-1700 Minikeepers    
Trainer Jasper   Max + Tijn  
1700-1745 Brian, Floor J/M D3 - D5
  JD2, MD2      
Trainer Jasper   Max  
1745-1830 Bo, Em, Emma, Sem J/M C3 - C5
Trainer Jasper   Wouter  
1830-1915 Max, Sandrijn J/M B3 - B5 + MA2
Cecile, Julian    
Trainer Jasper      
1915-2000 Sam, Wouter    
  Hannah, Charlie, Stefan    


Keepen is cool!”

 

Leuk al die spelers, maar daar zijn er al meer dan genoeg van. Weet je wat pas echt gaaf is? Keepen. Je mag ballen blokken, sliden, duiken, de bal als een ijskonijn met je stick uit de kruising duiken en op AHC regelen we ook nog eens speciale keeperstraining voor je. Hoe vet is dat, dat jij als enige in je team dat kan. En dan kun je tijdens wedstrijden ook nog eens het verschil maken. Je kunt punten pakken voor je team en die droom van een spits om ff te scoren om zeep helpen. Oftewel: keepers zijn helden!!!

 

Keepers zijn een speciale groep spelers speciale aandacht verdient. Want wie zijn die helden en heldinnen die in weer en wind met bevroren tenen en vingers of met het zweet onder de helm in het doel gaan staan. Die altijd met een zware tas moeten sjouwen, die nog halverwege veld 3 staan terwijl de rest al aan de limonade of andere drankjes zitten. Het zijn de helden die nooit eens een weekendje weg kunnen, maar die er met één fantastische redding ervoor kunnen zorgen dat je een wedstrijd wint.

 

Training

Op AHC krijg je keeperstraining. De meeste trainingen zijn op dezelfde dag, dus je bent dan met veel keepers bij elkaar en kun je elkaar ook vragen stellen en van elkaar leren.

 

Materiaal/contact

De keeperscommissie is verantwoordelijk voor de uitgifte, het beheer en onderhoud van al het materiaal voor alle keepers van de hockeyclub van mini t/m veteraan. Ons uitgangspunt is dat alle keepers spelen met de juiste, passende en veilige spullen. Heb je als keeper van problemen met je spullen of vragen, meld dat dan direct via [email protected] (06-19946238). Wij gaan dit dan voor je oplossen/regelen.

 

Materiaal AHC


Wat mag je als keeper wel en wat mag niet