Senioren
Terug

Senioren

Senioren en Veteranen

 

Voor vragen aangaande alle senioren zaken technische commissie, graag Paul Knoop benaderen. Met uitzondering van dames 1 en heren 1, hiervoor graag Ed van Vugt benaderen. 


Alle vragen die u heeft met betrekking tot senioren en veteranen teams kunt u sturen naar [email protected]. In geval van team specifieke vragen zal u worden doorverwezen naar de aanvoerder en/of coach van dat team.

 

Trimhockey

Trimhockey is een vorm van hockey voor mensen die er op gericht zijn lichamelijk in goede conditie te blijven maar dan zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Vind je het leuk om een balletje te slaan met je kinderen maar heb je geen idee hoe het spelletje werkt of weet je niet goed hoe je een stick moet vasthouden? Kom dan eens kijken bij de Trimmers!

 

Bij AHC zijn momenteel drie trimgroepen actief: de woensdagochtend voor de dames, de donderdagavond en de zaterdagochtend zijn gemengd.

 

Op de woensdagochtend van 09:00-10:00 is het een gezellig team waarbij het belangrijk is om er even tussen uit te kunnen en een balletje te slaan met een vaste trainer voor de dames. We sluiten af met koffie in het clubhuis.

 

De donderdagavond van 20:30-22:00 is een gemengde groep van dames en heren.  Deze avond is tevens veteranenavond op AHC dus het wordt al snel gezellig na de training.

 

De zaterdagochtend 08:45-09:45 is een groep van trimmers en veteranen.

 

Spreekt dit je aan en wil je de beginselen van het hockey leren om zo eventueel door te stromen naar de senioren of veteranen? Wil je je nog niet vast leggen aan de verplichtingen van het team leven?

 

 

Vragen? Neem contact via [email protected]