Terug

Trainingen 18 juni 8 tallen

 Juni 18 |  Algemeen

Beste Jongste Jeugd,
De training van de 8-tallen van 18:30 zijn vanwege het onweer afgelast! De jeugd trainingen gaan wel gewoon door!...

Slotdag zaterdag 3 juli

 Juni 18 |  Clubnieuws

Na een seizoen vol ups and downs is het tijd om deze toch feestend af te sluiten. Daarom organiseren we op 3 juli een slotdag op AHC.
Wat is er tijdens deze dag allemaal te doen? En waar en hoe geef je je op? Bekijk snel de bijlage voor meer informatie!
Tot de 3e!


...

Teamindelingen 2021-2022

 Juni 18 |  Algemeen

Zoals ieder jaar is de Technische Commissie druk bezig geweest om tot de teamindeling voor het seizoen 2021-2022 te komen. Het is een flinke puzzel en bijna alle stukjes liggen op hun plaats. De nieuwe teamindeling is samengesteld op basis van beoordelingen van trainers, coaches en TC-leden. Er is een goed beeld gekregen van alle spelers met deze teamindeling als gevolg. 

...

Jeugdtrainingen komende periode

 Juni 17 |  Algemeen

Komende week wordt er nog getraind in de huidige teamsamenstelling (seizoen 2020-2021) in verband met de regio-competitie t/m zaterdag 26 juni 2021.
In de week van maandag 28 juni wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Een trainingsschema hiervoor volgt zo spoedig mogelijk via de site.
Trainers & TC ...

Kom in de zomer hockeyen op de Arnhemsche Hockey Club en krijg een gratis stick!

 Juni 16 |  Mededelingen

In de zomervakantie (26 t/m 28 juli 2021) komt Hockeykampen.nl naar Arnhemsche Hockey Club voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema┬┤s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!! Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal ...

Informatie Regiocompetitie 12 t/m 26 juni a.s.

 Juni 9 |  Algemeen

A.s. zaterdag start dan eindelijk een soort van kleine competitie. Van de Hockeybond is nog onderstaande informatie ontvangen. Graag even jullie aandacht hiervoor.
Mochten er nog problemen zijn met het vullen van een team: wees creatief, er zijn altijd wel kinderen van teams die niet zijn opgegeven maar die een potje hockey wel zien zitten. Dupeer andere teams niet door alsnog terug t...

Nieuwsbrief juni 2021

 Juni 1 |  Clubnieuws

Een nieuw initiatief!
Zo'n acht keer per jaar verschijnt er een AHC-nieuwsbrief! Deze brief krijgen de leden in de mail, maar kan je ook altijd teruglezen op de website en op social media.
Heb jij ook iets leuks te delen voor de volgende nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]
Open de bijlage om de nieuwsbrief te lezen! ...

Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni 2021

 April 13 |  Clubnieuws

Natuurlijk hopen we dat iedereen lid blijft van AHC.
Wil je toch jouw lidmaatschap opzeggen bij AHC? Dat kan op twee manieren;
1. Inloggen op de site met jouw eigen inloggegevens. In de bovenbalk onder club staat een opzegformulier. Dit formulier wordt vervolgens digitaal naar de ledenadministratie gestuurd.
2. Mailen naar [email protected]; Hierbij naam van l...

Belangrijke mededeling: Wanneer mag een wedstrijd worden afgelast?

 September 21 |  Mededelingen

Wanneer er sprake is van een of meerdere coronabesmettingen in het team, betekent dit niet dat de wedstrijd zomaar afgelast mag worden.
De GGD zal bij een positieve test inschatten of de rest van het team kan spelen. Alleen als de GGD adviseert dat het gehele team niet kan spelen, worden wedstrijden uitgesteld. Anders dient er te worden gespeeld en zorgt het team er zelf voor dat het b...

Sproeiregels

 April 20 |  Algemeen

Sproeiregels
Bedienen sproeiers velden
In de bedieningskast van de sproeiers hangt een gebruiksaanwijzing voor het gebruik van de sproeiers. Dringend verzoek deze instructies te volgen en niet zelf aan de knoppen te zitten. Indien de sproeikast op slot is, ligt er achter de bar een sleutel.
 
Wanneer wordt er gesproeid?
Veld 1 (het waterveld) moet go...