Instuiftraining senioren, jong heren, veteranen en trimmers op zondag
Terug
Mededelingen 23 Februari

Instuiftraining senioren, jong heren, veteranen en trimmers op zondag

Nieuws afbeelding

Beste speler of speelster,

 

Hopelijk gaat het allemaal goed met jullie gezondheid in deze nare periode! Koning winter lijkt achter ons gelaten en we kunnen vooruit kijken op mooie zonnige dagen! Helaas is de mogelijkheid om weer samen op de normale manier te gaan trainen en wedstrijden te mogen spelen nog niet in zicht, en weerhoud de avondklok ons van onze avond trainingen! 

 

Maar vanaf zondag 28 februari zal er wekelijks tussen 10:00 uur en 11:30 uur een instuif training gehouden worden voor alle senioren, jong heren, veteranen en trimmers van AHC. Er is maximaal plek voor 12 personen per veld en er wordt getraind in tweetallen door middel van een carrousel training, kortom je bent de gehele training met dezelfde persoon en zes oefeningen per veld! Geheel volgens de regels van de Overheid. Omdat er een bepaalde capaciteit per veld is vragen we je om aan te melden als je aanwezig bent! Dit kan via de email naar [email protected] of via WhatsApp naar 06-44419777. Indien er veel animo is kan er een schema worden gemaakt waardoor iedereen kan trainen, daarom is het belangrijk dat er aangemeld wordt!

 

Mochten er mensen zijn die (weer) kennis willen maken maken met hockeyen is dit ook een mooie kans om eens aan te sluiten.

 

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met me op!

 

Hopelijk tot volgende week zondag!

 

Met sportieve groet,

 

W. Schotman