AHC Summervibes
Terug
Mededelingen 14 Juli

AHC Summervibes

Nieuws afbeelding

Aangezien er genoeg kinderen en volwassenen rondlopen op AHC die in de zomer af en toe nog lekker willen hockeyen worden er trainingen georganiseerd waarvoor je jezelf kan inschrijven. Het assortiment waaruit je kan kiezen is breed. Het is voor diegene die lekker even met hockey bezig willen zijn, voor diegene die fanatiek willen trainen en voor diegene die misschien wat meer aandacht willen om beter te worden.

De volgende trainingen zullen er zijn:


Fun trainingen

Bij de fun trainingen gaat het vooral om lekker hockeyen met elkaar, leuke hockeyspelletjes doen en af en toe ook even wat anders dan hockey. Denk aan op verschillende manieren partijtjes spelen, hockeytennis, lijnbal enz. Alles om veel plezier te hebben.

De trainingen zijn op dinsdag van 17:45 tot 19:00 en zaterdag van 11:15 tot 12:30.


Talent trainingen

bij de talent trainingen gaan we fanatiek trainen. Het is een training waarin we bezig zijn om jou klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De trainingen maken je fit en verbeteren je als speler. Elke training heeft een thema waarop getraind wordt en elke training wordt afgesloten met een partijtje. We gaan bijvoorbeeld trainen op de tip-in, hoe je balbezit kan houden, 1 tegen 1 aanvallend of verdedigend enz.

De trainingen zijn op dinsdag van 19:00 tot 20:15 en zaterdag van 10:00 tot 11:15.


De trainingen starten vanaf 17 juli t/m 14 augustus.


Special training (ook voor senioren)

De special trainingen is er met twee redenen: je wilt gewoon even lekker trainen met een klein groepje of je wilt het maximale uit jezelf halen en daarvoor meer tips en begeleiding krijgen. De special training kan je alleen doen of in een groepje van maximaal 6 personen. Samen kijken we naar een passend tijdstip waarop de training kan plaatsvinden.

Kosten voor de fun- en talenttrainingen:

1 training: 6 euro

Strippenkaart (5 trainingen): 22,50 euro

All summer (9 trainingen): 38 euro


Eerste training is gratis!

Kosten voor de special training:

30 minuten: 17,50 euro

60 minuten: 30 euro


Aanmelden voor de fun- of talenttrainingen kan via [email protected]. Aanmelden voor een fun- of talenttraining kan tot 12:00 op dezelfde dag. Via dit mail adres kan ook de special training aangevraagd worden.


Tot snel!

Groet, Vincent